KV Mechelen - Anderlecht: geniet van de beste odds!

5 october 2022

Nu zondag moet onze gesponsorde ploeg KV Mechelen het opnemen tegen geduchte tegenstand, want niemand minder dan recordwinnaar Anderlecht komt op bezoek in Achter De Kazerne. Het is geen verrassing dat we voor KVM zullen supporteren! Dit kan een spectaculaire wedstrijd worden voor onze ploeg, en een lucratieve gebeurtenis voor jou: we hebben de beste odds voor deze KVM-wedstrijd hier bij goldenpalace.be. Mis het niet!

KV Mechelen - Anderlecht (Jupiler Pro League, zondag 9 oktober, 13.30 uur)

Als één van de meest bekende en geliefde clubs uit de hoogste Belgische voetbaldivisie, zijn we erg trots om sponsor te zijn van KV Mechelen! Hoewel we geloven dat KVM elke ploeg op zijn pad kan verslaan, vraag je je misschien af of de huidige ploeg in staat is om een Anderlecht te verslaan dat meer en meer gefixeerd is op een nieuwe titel. De laatste keer dat de Mauves op bezoek kwamen bij KVM, begin 2022, eindigde de wedstrijd in een nipte overwinning (0-1) voor de bezoekers uit de hoofdstad. Kan onze ploeg een ambitieus Anderlecht afstoppen en de 3 waardevolle punten hier in eigen huis houden?

De beste odds

We zijn niet alleen de sponsor van KV Mechelen. We zijn ook de aanbieder met de beste odds op een regelrechte overwinning voor KVM! Je kan kijken wat je wil, maar de odds op een KVM-overwinning in de 1X2 markt zijn de hoogste die je kan vinden op de Belgische markt. Gegarandeerd. Dus, wat dacht je van een extra voordelige weddenschap op een overwinning van KV Mechelen? Er is altijd een manier om hier meer geld te verdienen!

IK ZET NU IN ➤


cookies
adx