KV Mechelen - Union Sint-Gillis: zet nu in

20.08.2021

Als sponsor van KV Mechelen weten wij voor welke ploeg we dit weekend zullen supporteren! Malinwa neemt het in de Jupiler Pro League op tegen Union Sint-Gillis. Kan jij succesvol inzetten en winst maken op het beste wat het Belgische voetbal dit weekend te brengen heeft? Wed nu op KV Mechelen - Union Sint-Gillis!

KV Mechelen - Union Sint-Gillis (zondag 22 augustus, 21.00 uur)

Tot nu toe won KV Mechelen slechts één wedstrijd in 4 speeldagen. Op de eerste wedstrijddag versloeg het onze andere gesponsorde ploeg in de JPL, Antwerp, met 3-2. Met dat resultaat staat Malinwa op de 15e plaats. Maar het seizoen is nog maar net begonnen en we hebben alle vertrouwen in onze ploeg! Winst nu zondag tegen Union Sint-Gillis, de verrassende koploper, is van cruciaal belang. Zal KV Mechelen bewijzen een gesel voor de leider te zijn?

Het pas gepromoveerde Union Sint-Gillis is dit seizoen nieuw in de hoogste klasse van het Belgische voetbal. Op dit moment telt USG 9 punten, na 3 keer winst en één verloren wedstrijd. Met 9 punten staat de nieuweling in de JPL op de 1e plaats. Na jaren in lagere klassen te hebben doorgebracht, is Union echter misschien vergeten zijn inspanningen te spreiden. Tijd voor KV Mechelen om toe te slaan en de koploper te verslaan!

Zet nu in op Charleroi - Antwerp

GoldenOdds

Zoals altijd hebben we hier GoldenOdds voor jou! Vergeet niet: deze hogere noteringen maken dat je winst toeneemt terwijl je risico's gelijk blijven. En: je kunt elke dag van de GoldenOdds genieten! Er is altijd wel een boeiende GoldenOdds-weddenschap die je helpt om succesvol in te zetten. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan en win meer op goldenpalace.be!

Win nu meer met de GoldenOdds


Archieven en ander nieuws