KVM Find the Chair: VIP-tickets te winnen!

22 september 2022

Hoe goed ken jij de stad Mechelen? Als je een KV Mechelen-fan bent, heb je misschien een voordeel als je bijvoorbeeld enkele opvallende locaties zou vinden. We hebben precies de wedstrijd voor jou! Check onze socialemediapagina's waar we overal in de stad foto's van onze Golden Palace-stoel zullen onthullen. Kun jij als eerste in een van de stoelen zitten? Dan win je VIP-tickets!

Find the Chair

Het is best een populair wedstrijdformat: plaats ergens een stoel, post er een foto van en vraag mensen om zich naar de "geheime bestemming" te haasten. Het kan een paar keer raden zijn, of een paar keer de verkeerde straat in rennen, maar de jacht om als eerste in de stoel te zitten is de adrenalinekick meer dan waard! In feite is dat de minste beloning die je kan krijgen in onze KVM Find the Chair-actie.

We verstoppen 3 stoelen in de stad Mechelen, en het is aan jou om ze te vinden en erop te gaan zitten voor iemand anders dat kan. Een foto van een Golden Palace-stoel op in totaal 3 locaties zal op specifieke data en tijdstippen op onze sociale media worden geplaatst. Zorg ervoor dat je onze sociale media in de gaten houdt:

  • op 24 september om 18.00 uur voor de eerste locatie
  • op 28 september om 18.00 uur voor de tweede locatie
  • op 2 oktober om 18.00 uur voor de derde locatie

Ben je klaar voor een rush naar de stoelen? Wij wachten je op – met geweldige prijzen natuurlijk!

KV Mechelen-VIP-ervaringen te winnen

We zouden geen geweldige sponsorwedstrijd organiseren zonder geweldige sponsorprijzen te winnen. Dat klopt: maak je klaar voor een nieuwe kans om VIP te worden bij de volgende thuiswedstrijd van je favoriete ploeg, KV Mechelen! Alle geldige deelnemers die als eerste in de stoelen weten te geraken krijgen een diner en 4 VIP-plaatsen in de skybox om de wedstrijd KV Mechelen – RSC Anderlecht live te volgen. Race nu voor de prijs!

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx