Kwalificatiewedstrijden België voor Euro 2020: speeldag 3 en 4

08.06.2019

Het is tijd voor speeldag 3 en 4 van de Euro 2020-kwalificatiewedstrijden! Over heel Europa nemen landen die zich willen plaatsen het tegen elkaar op, maar wij kijken er vooral naar uit hoe onze Belgische ploeg het ervan af zal brengen!

België heeft de luxe dat het zijn twee volgende kwalificatiewedstrijden in het eigen Koning Boudewijnstadion mag spelen. Op zaterdag 8 juni ontmoet België Kazachstan, en dinsdag 11 juni is Schotland aan de beurt. Na de vernederende 5-2 nederlaag tegen Zwitserland in de Nations League moeten de Belgen de situatie voor eigen publiek rechttrekken. Elke wedstrijd is nu belangrijk om zich te plaatsen voor Euro 2020. Laten we eens kijken of we informatie vinden die ons kan helpen om de beste weddenschappen te kiezen!

België - Kazachstan

België staat momenteel op de eerste plaats op de wereldranglijst. Kazachstan staat als voetbaldwerg pas op de 116e plaats. Dit sterke niveauverschil weerspiegelt zich in de basisodds. Het heeft weinig zin te wedden op een overwinning voor de Belgen, want dat zal je alleen maar wat wisselgeld opleveren. Het is hier ook niet echt zinvol om teamstatistieken al te veel te gaan analyseren. Kijk liever naar noteringen die meer risico met zich meebrengen, maar wel hoge winsten opleveren.

Met een waarschijnlijke overwinning voor België kan je kiezen voor een 'Correcte score' van 2-0, 3-0 of 4-0 met een respectievelijke winst van €64, €50 of €52 bij een inzet van €10. Doelpuntenfestival of niet? ‘Totaal Over 4,5’ geeft @2.29, terwijl 'Totaal Onder 3,5' je @2.33 oplevert!

Wed nu op België - Kazachstan!

België - Schotland

Schotland neemt momenteel de 44e plaats in op de wereldranglijst in en kan worden beschouwd als een outsider voor kwalificatie in de groep van België. Als we terugkijken op de onderlinge resultaten zien we dat de Schotten er sinds 1987 niet meer in geslaagd zijn om de Belgen te verslaan. Een 2-2-gelijkspel in 2001, meteen hun laatste 2 doelpunten tegen België, was het beste recente resultaat. In september 2018 versloegen de Belgen in hun eerste wedstrijd na de het zomertoernooi Schotland nog met 0-4 op Schotse bodem...

De recente geschiedenis lijkt een comfortabele overwinning voor België te suggereren. Een late eerredder voor Schotland na een Belgische demonstratie voor de fans zou je €64 opleveren bij een inzet van €10. Een andere mogelijke interessante optie is 'Beide teams scoren' @2.90.

Wed nu op België - Schotland!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx