Kwartfinales van het WK Basketbal Vrouwen

28 september 2022

Deze donderdag 29 september staan de 4 kwartfinale wedstrijden op het programma van deze beslissende dag. Welke van de 8 beste vrouwenbasketbalteams ter wereld gaat door in de race om de titel? Nog ideeën? Door op de winnaars te wedde kan je veel winnen.

Kwartfinales FIBA WK Vrouwen 2022 (donderdag 29 september)

Ons nationale team is een van de 8 kwartfinalisten! Een plaats in de halve finale of zelfs de finale is niet onmogelijk. Onze spelers zullen het onderweg moeten opnemen tegen enkele geduchte teams: China, de VS, Canada, Frankrijk, Australië, Servië en Puerto Rico.

Wie ontmoet wie in de kwartfinales? Een loting heeft de wedstrijden bepaald. Het zal gaan tussen de VS en Servië, Puerto Rico en Canada, China en Frankrijk, België en Australië. Op donderdag 29 september komen alle vier de wedstrijden in actie. Zullen de titelverdedigers, de VS, hun 11e Cup winnen? Suspense. Alles kan van de ene dag op de andere veranderen. Plaats jouw weddenschappen!

Wereldkampioenen vrouwenbasketbal binnenkort bekend

Alle weddenschappen gaan in op 1 oktober met de finale, ook in Sydney. Maar voordat de uitslag van dit wereldkampioenschap bekend is, zullen 4 teams op 30 september in de halve finales strijden. Op het moment van schrijven kennen we deze halvefinalisten nog niet, aangezien de eliminatie van 4 teams zal plaatsvinden op donderdag de 29e!

Je zal jouw weddenschappen onmiddellijk na deze kwartfinales moeten plaatsen, als je wil wedden voor de halve finales op 30 september. We hopen dat België het minstens zo goed doet als in 2018 en zijn eervolle 4e plaats! Het is aan jouw om juist te wedden op de laatste beslissende wedstrijden.

Zet slim en op tijd in!

Golden Palace biedt verschillende online weddenschappen aan voor onder andere dit wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen. Als fan van deze sport heb je nog 7 wedstrijden om op te wedden. Een goed geplaatste weddenschap is een kans om te winnen. Ga je gang en plaats je weddenschappen nu, voor de vroege ochtendwedstrijden morgen!

 

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx