La Liga-promo: Barcelona vs Real Madrid

18 maart 2023

La Liga Promo: Win bij elk goal | Voetbal | Wedden op Sport | FC Barcelone | Real Madrid |Golden Palace | Goldenpalace.be

Deze zondag, voor de gelegenheid van de Clásico, zetten we de aanvallende fases in de schijnwerpers. Je verdient € 2 voor elk doelpunt... Ongeacht welk team scoort. Wat kan je verwachten?

De twee topteams hebben elkaar al meer dan 150 keer ontmoet. Gemiddeld gaat de bal er tijdens een wedstrijd tussen Barça en Real minstens 3 keer in. Met onze promo, zelfs als je een favoriet hebt, zal je bij elk doelpunt een vreugdedansje maken! Of Barcelona of Real Madrid nu wint, jij wint elke keer.

Win tot € 10 met elke goal

Wanneer de twee legendarische clubs elkaar ontmoeten, krijg je de kans om tot € 10 aan je winst toe te voegen. Wil je meedoen? Plaats een pre-live single bet op deze La Liga wedstrijd, op eender welke markt, met een minimum inzet van € 5 en een minimum notering van @1.50 en... Duimen dat de spitsen van beide teams vaak het net vinden. Je zal genieten van alle goals deze zondagavond tijdens de Clásico!

 

Ik ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op Barcelona – Real Madrid moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licentie bezitten op www.goldenpalacesports.be.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijd Barcelona – Real Madrid, die plaatsvindt op 19 maart 2023.

3. De minimale basisinzet bedraagt €5. De minimum notering bedraagt 1.50.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Enkel prelive weddenschappen komen in aanmerking. Cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen €2 per doelpunt tot €10 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €5 aan een notering van minstens 1.50. De klant ontvangt €8 als dit eerste ticket winnend is en er 4 doelpunten worden gescoord in de wedstrijd. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket komt in aanmerking.

7. De maximale extra winst is €10.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als het evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

13. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

14. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

15. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

16. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx