Laat je verleiden door Transylvanian Beauty!

07.06.2021

Transylvanian Beauty daagt je uit om de verschrikkingen van een kasteel, eigendom van een oude vampier, te trotseren. Het monster en zijn verleidelijke bruid vergaarden een enorm fortuin. Dat ligt voor het grijpen wie dapper genoeg is.

Naast de aantrekkelijke bruid van de vampier zullen ook de spannende features, vooral de lucratieve scattersymbolen, in Transylvanian Beauty je bloed sneller doen stromen. Hou je kruis en staak alvast in aanslag!

De poort naar rijkdom

Het scattersymbool van Transylvanian Beauty vormt de poort naar het spookkasteel in deze game. Scattersymbolen zijn symbolen die niet op een lijn hoeven te verschijnen om winst te genereren. In sommige slotgames kan je het ook bonusspel ontgrendelen via het scattersymbool. Het poortsymbool van Transylvania Beauty doet beide, maar daar blijft het niet bij:

  • Het scattersymbool fungeert ook als wildsymbool
  • Wanneer scattersymbolen een lijn vormen, activeert dit een extra uitbetaling voordat het bonusspel begint
  • In tegenstelling tot de meeste games kunnen scattersymbolen in Transylvanian Beauty op elke rol verschijnen

Bonusspel met gratis spins

Wanneer er 3 of meer scattersymbolen verschijnen, waar dan ook op het speelveld, wordt het bonusspel met 12 gratis spins geactiveerd. Tijdens deze gratis spins wordt een andere set rollen gebruikt. Deze andere set rollen verhoogt je winstkansen op verschillende manieren, vooral omdat er extra wildsymbolen worden toegevoegd. Scattersymbolen blijven tijdens de gratis spins verschijnen, wat betekent dat je extra 12 gratis spins kunt activeren die worden toegevoegd aan het totale aantal gratis spins. Gratis spins kunnen tijdens een bonusspel een onbeperkt aantal keren opnieuw worden geactiveerd.

Transylvanian Beauty

Gamble-functie

Verschillende symbolen betalen al een winst uit als ze twee keer op een winlijn verschijnen. Dat maakt dat deze game een relatief lage volatiliteit geeft. Op zoek zijn naar extra spanning? Gebruik dan de gamble-feature! Hiermee kan je met je winsten het risico aangaan om ze eventueel te verdubbelen. Het gebruik van deze riskante feature is geheel aan jou! Op die manier zien we vrij vaak grote winnaars op deze game. Eind vorige maand wist een van onze spelers zelfs meer dan €50.000 te winnen op deze slotgame van BF Games! Word jij onze volgende grote winnaar?


Archieven en ander nieuws