Latifa wint €11.250 op VIP Roulette HD

27.10.2020

Hier op goldenpalace.be zien we elke dag gelukkige spelers met winsten van honderden tot duizenden euro's. Dat is wat Golden Palace gelukkig maakt! Af en toe kunnen we een winst vieren die iets specialer is.

Gisteren was er zo'n gelegenheid. Onze speelster Latifa had ongelooflijk veel geluk met VIP Roulette HD. Ze eindigde haar winnende sessie met een winst van meer dan tienduizend euro!

VIP Roulette HD

VIP Roulette HD van spelprovider Fazi is een populair online roulette-tafelspel in ons aanbod. In deze game word je begroet door een mooie gastvrouw en het is dankzij haar aanwezigheid dat VIP Roulette HD zo geweldig de sensatie van live roulette weerspiegelt! De gastvrouw entertaint je precies alsof je live met haar aan de roulettetafel zit, ook al zijn haar acties van tevoren opgenomen. Natuurlijk wordt de game gespeeld zoals al onze andere niet-live roulettetafelgames, inclusief alle dingen die je zo leuk vindt aan roulette!

Latifa wint €11.250

Waar alle liefhebbers van roulette het meest naar uitkijken, is natuurlijk dat het kleine witte balletje precies terechtkomt op het nummer dat zij hebben gekozen. VIP Roulette HD kan op veel verschillende manieren worden benaderd, waardoor het een ideale game is voor zowel beginners als gevorderden. Latifa kan zich ongetwijfeld als een gevorderde speler beschouwen sinds ze gisteren, 26 oktober, erin slaagde €11.250 te winnen in één enkele succesvolle speelsessie. Bedankt dat je ons met deze VIP-winst hebt getoond hoe het moet, Latifa!

Nu is het aan jou

Als je je eigen grote VIP-winst wilt behalen op een van de roulettegames van goldenpalace.be, kan dat al binnen een minuut. Meer heb je niet nodig om je gratis te registreren! Blader gerust door onze prachtige selectie van games - er zijn er meer dan genoeg om een favoriete game te kunnen uitkiezen. Als je klaar bent, kun je een kleine storting doen, waarna je kunt beginnen te spelen voor winst. Mits wat geluk kun je met een nog hogere winst zelfs beter doen dan Latifa. Rood of zwart, even of oneven: nu is het aan jou!


Archieven en ander nieuws