Lelijke kersttruiendag bij Golden December

15.12.2020

Ligt je kersttrui al klaar om indruk te maken op vrienden en familie? Nu zondag vieren we lelijke kersttruiendag, het perfecte moment om je lelijkste kerstmode uit de kast te halen! Dankzij onze Golden December-wedstrijd die dag (zondag 20 december) kan je jouw kerststijl aan de hele Golden Palace-community tonen!

Er bestaat in onze Golden December-wedstrijd wellicht geen makkelijkere manier om punten te verdienen en zo het jaar 2020 af te sluiten. Lees verder en ontdek alles over deze leuke uitdaging en hoeveel punten jouw gewaagde kerstoutfit waard kan zijn. Klaar voor de vrolijke feestdagen? Speel nu mee met onze Golden December!

De lelijkste trui van allemaal...

Sommigen hebben schreeuwerige kleuren, andere een onwezenlijk patroon en er zijn er ook die de meest bizarre scènes uitbeelden. Dan hebben we het over kersttruien, natuurlijk! Ligt er eentje ironisch in je kast stof te vergaren, of hou je er wel eens van om even van je alledaagse modestijl af te wijken? Hoe je het ook bekijkt, kersttruien zijn een belangrijk item van de feestdagen geworden. En waarom niet - we zijn toch allemaal wel aan wat feestvreugde toe, niet?

...misschien is het wel de jouwe?

Daarom besloten we deze vreemde moderne traditie op te nemen in onze Golden December-wedstrijd. We nodigen je uit om een foto van jezelf in je prachtig lelijke trui of kerstoutfit te uploaden. De community beslist wie wint. Zorg er voor dat jouw foto eind 20 december de meeste likes heeft en ontvang jouw deel van de honderden Golden December-punten die we bij deze uitdaging uitreiken. De 8 beste deelnemers krijgen punten, waarbij de eerste plaats maar liefst 400 punten waard is!

Daag jezelf uit!

Golden December blijft je uitdagen met leuke en entertainende doelstellingen. Word jij een van de 8 spelers die Golden December-punten krijgen door hun kerstoutfit? Alles ligt in handen van jou en je modieuze moed! Dit is natuurlijk maar een van de vele uitdagingen die we je aanbieden om 2020 af te ronden. Ontdek op onze Golden December-pagina de uitdagingen van deze week en lees zeker de algemene voorwaarden van deze wedstrijd om op correcte wijze deel te nemen!


Archieven en ander nieuws