Little Panda Dice in de schijnwerpers

18.09.2020

Op goldenpalace.be hebben wij zo’n eigen methode om onze fans van dice games te verwennen met een ongelooflijke dice game-aanbod. Er zijn zoveel juweeltjes om uit te kiezen! Vandaag laten we je kennismaken met een relatief recent toevoegde game van spelprovider Endorphina: Little Panda Dice. Deze dice game biedt heel wat mogelijkheden, die we hier van dichterbij gaan bekijken, oké? Veel plezier met Little Panda Dice!

Klik het icoon om te spelen!

Little Panda Dice

Geniet samen met Little Panda van deze dice game

Little Panda Dice brengt je in de schaduw van de bamboe naar de prachtige zen-tuin van Little Panda. Hier vindt Little Panda rust, net zoals jij er misschien jouw geluk vindt! Deze dicegame met een aangename, bijna relaxerende sfeer wordt gespeeld over 5 rollen met 4 symbolen. Je kunt de winnende lijnen op 1024 manieren realiseren, want elke combinatie van identieke symbolen van links naar rechts geeft je een mooie overwinning. Neem daar een aantal werkelijk prachtige animaties en geluidseffecten bij en je weet dat je een dicegame-ervaring krijgt die je zeker moet koesteren wanneer je gaat spinnen om te winnen.

Ontdek de speciale panda-feature

Little Panda Dice biedt veel wilds aan, waardoor de kans op winnende combinaties enorm toeneemt. Je wint al met slechts 3 identieke symbolen. En wilds nemen de plaats in van elk symbool om langere en sterkere winnende lijnen te maken. De meest waardevolle symbolen zijn de scatters, die willekeurig op alle rollen verschijnen. Wanneer je minstens 3 van deze speciale symbolen krijgt, ontgrendel je de panda-feature waarmee je tot 20 gratis spins krijgt. Tijdens deze gratis spins zijn er wilds die elke winst vermenigvuldigen - tot 27 keer!

Doe nu mee en start met winnen op Little Panda Dice

Little Panda Dice heeft alles wat je als dice game-fanaat wenst in je zoektocht naar het beste game-entertainment. De prachtige features zorgen voor voortdurend entertainment in een rustgevende sfeer. Van druk is geen sprake in de zen-tuin van Little Panda! Maak nu kennis met deze dicegame en ontdek zelf hoe sereen winnen kan zijn. Als je je nog niet hebt geregistreerd, dan is dit het juiste moment! Doe een storting, start met spinnen en ga op zoek naar entertainment en geluk met Little Panda Dice!


Archieven en ander nieuws