Maak kans op jouw deel van onze prijzenpot van € 28.000 in onze toernooien van juli!

14.07.2021

Om kans te maken op jouw deel van onze prijzenpot van €28.000 deze maand, volstaat het om enkele van onze populairste slotgames van ELK Studios te spelen. Een mooi aanbod toch, niet? Ga er nu voor!

Extra winst, elk dag

Elke dag van de week schenken we €700 extra in cash, en elk weekend verdubbelen we dat bedrag tot €1.400. Om kans te maken op jouw deel, hoef je alleen maar mee te spelen in de toernooigames van die dag. Deze vind je op onze speciale toernooipagina. In totaal is dat een prijzenpot van €28.000 waar we deze maand voor spelen! Mis deze kans op extra winst op goldenpalace.be zeker niet!

Terug op verzoek van velen: Wild Toro

Net zoals tal van spelers voor jou, zal ook jij al gauw gewonnen zijn voor de lucratieve wild-symbolen van Wild Toro:

  • Het logo van de game vervangt andere betalende symbolen, waardoor nieuwe winnende lijnen ontstaan en bestaande worden uitgebreid.
  • De Wild Toro zelf begint aan de rechterkant van de rollen. Hij beweegt bij elke spin naar links en blijft hangen om grotere winsten te genereren. Maar als hij een matador opmerkt, valt hij die onmiddellijk aan, een spoor van wildcards in zijn kielzog achterlatend!
Wild Toro
Micro Knights

Micro Knights, Macro-winsten

Micro Knights houdt je scherp met zijn vermogen om winnende sessies aaneen te rijgen. Zijn cluster-feature bestaat erin dat symbolen geen lijnen hoeven te vormen om winst op te leveren. De Avalanche-feature vervangt van bovenaf alle winnende symbolen door nieuwe. Zo vul je de Cascademeter: als hij vol is, krijg je toegang tot een van de vele lucratieve features!


Archieven en ander nieuws