Maak kennis met de dicegames van BetSoft

12.05.2020

Diceslotgames blijven populair bij een trouwe fanbase. Wij streven er sterk naar om onze enthousiaste communities de allernieuwste en beste games aan te bieden. Deze keer laat de King of Fun jullie kennis maken met enkele juweeltjes van spelprovider BetSoft. Lees hieronder alles over Take the Bank, Spinfinity Man en Tycoons en probeer de eerste grote winnaar te worden op deze geweldige dicegames!

Take the Bank

Ze zeggen dat misdaad niet loont... Wel, deze dicegame doet dat wel! Vermom je als overvaller en ga op bankroof in Take the Bank! Rijk worden in Take the Bank kan dankzij exploderende wilds om de 10 spins als de sticky robber-wild verschijnt, en dankzij gratis spins met wel tot 10 wilds per spin. Met 4 symbolen over 5 rollen maakt deze dice game niet minder dan 75 winnende lijnen mogelijk.

Spinfinity Man

Met Spinfinity Man krijgen onze dicegameliefhebbers de superheld waar ze op hebben gewacht! Deze dice slotgame maakt gebruik van een enorm veld van 7 symbolen over 7 rollen. De game volgt een cascadesysteem waarin winnende combinaties verdwijnen, waarna de symbolen erboven hun plaats innemen en nieuwe symbolen van bovenaf verschijnen. Spinfinity Man zelf beschikt over 5 superkrachten die je helpen om het meeste uit de game te halen!

Tycoons

Welkom in de wereld van de superrijken! In Tycoons, opnieuw een spannende dice game van BetSoft, maak je in een high-stake pokergame kennis met enkele van de rijkste personages die je ooit bent tegengekomen. Behaal jij het grootste fortuin van allemaal? Deze game biedt een progressieve jackpot en een instant credit-prijs voor 3 specifieke symbolen achter elkaar op een winnende lijn. Maar er is natuurlijk nog heel wat meer, dus speel nu mee met de Tycoons!

Klik het icoon om te spelen!

Take the Bank

Klik het icoon om te spelen!

Spinfinity Man

Klik het icoon om te spelen!

Tycoons Plus


Archieven en ander nieuws