Maak kennis met de meest recente winnaars van onze Golden Christmas-accumulatorbonus!

26.12.2019

Via onze genereuze Golden Christmas-promotie 2019 boden we onze duizenden sportwedders de deal van het jaar aan: dubbele accumulatorbonussen voor alle multibets van 4 of meer selecties vanaf 2 december tot 29 december. Daarnaast waren er zelfs drievoudige accumulatorbonussen voor weddenschappen die werden geplaatst op speciale promotiedagen! Het spreekt vanzelf dat veel spelers deze mooie kans op meer dan een beetje extra winst niet aan zich voorbij hebben laten gaan. Laten we eens kijken wie onze recentste grote winnaars zijn dankzij de accumulatorbonussen!

Eerst willen we de ontelbare spelers vermelden die honderden euro's wonnen met een multibet van slechts €5. Naast tientallen wedders die meer dan 20 keer een inzet gelijk aan onze welkomstbonus wisten te vermenigvuldigden, waren er ook enkele echt opvallende en inspirerende winsten. We hebben het dan over wedders als mido86, die succes kende met een 10-voudige multibet. Dankzij de accumulatorbonus van €116,13 behaalde onze speler een winst van maar liefst €696,78.

Nog indrukwekkender is het verhaal van AMRIOUI, die met een 4-voudige multi-bet van €5 maar liefst €1.420,46 verdiende. In deze multibet vertrouwde onze speler erop dat Juventus het zou halen tegen Bayer Leverkusen, ook met een handicap van 1 doelpunt voor de Duitse ploeg. De kansen @7.60 suggereerden een groot risico, want Leverkusen is nooit te onderschatten als ploeg. Toch was de keuze succesvol, net als de hele weddenschap, wat ervoor zorgde dat AMRIOUI zijn inzet meer dan 284 keer terugwon!

Dan was er de multibet van Jurgen91. De 10-voudige multibet van €12,50 van deze speler omvatte selecties op voetbalwedstrijden over heel Europa, gecombineerd met basketbalwedstrijden. De notering met een gemiddelde van @1.64 leek misschien eerder bescheiden, maar de uiteindelijke uitbetaling, toen bleek dat alle 10 de wedstrijdvoorspellingen correct waren, was dat hoegenaamd niet. Dankzij de Golden Christmas-accumulatorbonus ontving onze speler een extra bedrag van €257,14, wat een totale winst van €1.542,86 opleverde.

Natuurlijk is er meer dan alleen maar voetbal om op te wedden. Het Amerikaanse NHL-ijshockey biedt ook heel wat spektakel, zoals Sveidis1984 aantoonde. Hij plaatste een multibet van €50 met 4 selecties op deze spijkerharde competitie en zag zijn inspanningen beloond met een winst van €2.204,06. Daarvan was €163,26 te danken aan de accumulatorbonussen. Hij schuwde het risico niet met 4 weddenschappen van meer dan @2.00, maar het meest verbazingwekkend was zijn correcte winstvoorspelling van de New Jersey Devils tegen de Arizona Coyotes @4.10.

Nog heel wat andere spelers behaalden inspirerende winsten van 4-cijfers met een relatief lage inzet, soms alleen maar de welkomstbonus van €5. En dat allemaal dankzij de Golden Christmas-accumulatorbonussen! Tot en met 29 december komt elke weddenschap met 4 of meer selecties in aanmerking voor dubbele accumulatorbonussen. En er is nog een laatste dag waarop de accumulatorbonussen zelfs worden verdrievoudigd: 31 december. Vergeet niet dat er die dag ook een trekking is met een prijzenpot van €500. Je leest er alles over op de Golden Christmas-promotiepagina!


Archieven en ander nieuws