Maak kennis met onze nieuwste bingogames

19.11.2020

De bingogames die we in de zomer aan ons indrukwekkend gevarieerde online game-aanbod toevoegden, wonnen snel aan populariteit. En het einde van deze boeiende soort games is nog niet in zicht. Verre van! We blijven ons aanbod immers constant herzien en vernieuwen. Nu kunnen we uitpakken met een hele reeks nieuwe bingogames van de bekende spelprovider Greentube.

Omdat ons aanbod voortdurend groeit (we hebben bijna 2.000 games op goldenpalace.be - het meest gevarieerde aanbod in België!) is het onmogelijk om al onze nieuwe games in de schijnwerpers te plaatsen. In onze preview van vandaag zoomen we daarom in op drie recente toevoegingen in onze rubriek van bingogames. Laten we kennismaken met Crazy Cactus Bingo, Dynamite Bingo en Wizard Bingo!

Crazy Cactus Bingo

Crazy Cactus Bingo

De Crazy Cactus in de woestijn van Mexico staat altijd klaar voor een rondje bingo! Crazy Cactus bingo is een bingogame dat met maximaal 4 kaarten tegelijk wordt gespeeld. Elke kaart biedt 12 mogelijkheden om te winnen, van eenvoudige lijnen tot meer complexe combinaties. Als er een nummer ontbreekt kun je extra ballen kopen om zo een winnende combinatie te vervolledigen. Dit kan leiden tot de bonusconfiguratie met kans op prachtige sombrero-prijzen! En Crazy Cactus Bingo heeft nog meer in petto: deze bingogame beschikt ook over een jackpot!

Dynamite Bingo

Dynamite Bingo

In Dynamite Bingo staat je bingosessie op ontploffen! Sluit je aan bij een team van mijnwerkers dat zich met dynamiet een weg naar geluk blaast. Je kunt betalen om maximaal 4 kaarten te spelen, die elk 10 mogelijkheden op winst bieden. Telkens je in de eerste beurt niet één van de 10 winnende combinaties met één van je gekozen kaarten krijgt, kun je extra ballen kopen als je maar één nummer mist. De prijzen voor deze extra ballen stijgen, dus moeten er spannende beslissingen genomen worden! Dynamite Bingo heeft ook een bonusronde en zelfs een jackpot!

Wizard Bingo

Wizard Bingo

In deze bingogame worden bingoballen op magische wijze gematerialiseerd door een oude wijze tovenaar. Kunnen zijn spreuken de juiste getallen voorspellen om je kaarten te vullen? Wizard Bingo wordt gespeeld met maximaal 4 kaarten en er zijn 10 winnende combinaties waarnaar je kunt streven. Raak niet in paniek als de tovenaar je niet meteen de juiste getallen bezorgt. Je kunt altijd nog voor extra ballen gaan, als je het risico wenst aan te gaan van telkens meer te betalen om zo een potentieel grote winst te behalen. Je kunt ook voor de jackpot en de lucratieve bonusronde gaan.


Archieven en ander nieuws