Maak kennis met onze nieuwste toernooigames!

25.11.2020

Onze online slotgametoernooien zijn de place to be geworden voor spelers die boven op hun mogelijke winst nog een beetje extra geld willen verdienen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit onderdeel van het ongelooflijk gevarieerde online casinogame-aanbod van Golden Palace zo populair is geworden.

Enkele honderden euro's aan prijzengeld is uiteindelijk een goede reden om je kans te wagen op onze toernooien! Als je nieuw bent bij Golden Palace, maak je dan geen zorgen: in dit artikel en op onze toernooipagina ontdek je alles wat je nodig hebt. Klaar om kennis te maken met je nieuwe favoriete games? Daar gaan we!

Valkyrie

Valkyrie

Ontdek de rijke oude Noorse mythe van de Walkuren, de oorlogsgodinnen die gevallen helden begeleidden op weg naar het Walhalla. In deze slotgame van spelprovider ELK Studios strijd je over 5 rollen met 4 symbolen voor jouw plaats in het Walhalla. Valkyrie is voorzien van enorme symbolen die meerdere rollen tegelijk overspannen, gratis spins en een bonusspel met maar liefst 3 verschillende features. Natuurlijk zijn er ook wilds, hier in de vorm van Odin, de heerser van het Walhalla.

Chi

Chi

In Chi laten we de Noorse mythologieën ver achter ons en trekken we helemaal naar de andere kant van de wereld. De prachtige slotgame Chi speelt zich af in een mystieke Oriëntaalse setting, waar fortuin en mysterie een harmonieuze band vormen. Deze harmonie wordt weerspiegeld in de twee mascottes van de game, vuurgeest Chi en windgeest Mow. Chi, de vuurgeest, beloont je met 1 tot 6 wilds, terwijl Mow, de windgeest, bij zijn verschijning voor maximaal 5 progressieve multipliers zorgt.

Nitropolis

Nitropolis

Zet je schrap voor een waanzinnig avontuur in Nitropolis! Ga op ontdekking in de rumoerige, futuristische grootstad Nitropolis, bevolkt door kleurrijke stripfiguren. Deze slotgame van ELK Studios heeft een explosief aantal winnende manieren: 35840 om precies te zijn! Je speelt Nitropolis op 6 rollen met 4 symbolen, waarbij elke combinatie tot een uitbetaling leidt. Daarnaast zijn er tal van lucratieve extraatjes, van genereuze wilds tot verschillende speciale features als gratis spins, nitro wheels, upgrades en tweedekansspins.

En nog veel meer!

Een week telt natuurlijk 7 dagen. Op elk van deze dagen kun je echte geldprijzen winnen boven op je mogelijke winst op een game. Onze volledige lijst van toernooigames is gewijzigd, dus ga naar de toernooipagina en ontdek alles over ons nieuwe aanbod! Begin vandaag nog met spelen, speel voor de eerste plaats en win een deel van de dagelijkse prijzenpot! Mocht je het nog niet eerder hebben gedaan, schrijf je dan nu in en maak een storting om zelf onze toernooigames te kunnen ontdekken. Ben jij klaar voor winst?


Archieven en ander nieuws