Maak op deze Kiss a Ginger Day kennis met Finn!

12.01.2021

Vandaag is de dag van de roodharigen: Kiss a Ginger Day! Ook bij goldenpalace.be hebben we voor deze gelegenheid een speciaal karakter. Als je hem nog niet hebt ontmoet, dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met Finn, de lieve roodharige leprechaun, in zijn avontuur Finn & The Swirly Spin!

Finn & The Swirly Spin is geen doordeweekse slotgame. Hier komen de symbolen op een geheel vernieuwende manier op je af! En dat is nog maar het begin van je avontuur met Finn. Hoeveel kun je winnen dankzij je nieuwe roodharige vriend? Je zal hem willen kussen als je dat ontdekt!

Finn

Finn is een beetje als een mascotte voor NetEnt. Als een van onze belangrijkste en meest productieve spelproviders biedt NetEnt veel karakters, maar geen enkele is zo gastvrij als deze happy-go-lucky-leprechaun! In deze game neemt hij je mee naar de speciale Swirly Spin-steen die hij voor jou heeft gevonden. De nieuwe gameplay zal je charmeren, dus laat hem je tonen hoe het werkt en hij beloont je misschien met onmetelijke rijkdom. Het is de perfecte manier om deze Kiss a Ginger Day te vieren!

The Swirly Spin

The Swirly Spin is wellicht het meest ongewone formaat van casinogame dat je ooit hebt gezien! Er zijn weliswaar 25 symbolen gerangschikt in een raster van 5 bij 5. Maar in plaats van op rollen verschijnen de symbolen in deze game al wervelend. De symbolen stromen naar het midden van de steen en elke horizontale of verticale combinatie van minstens 3 identieke symbolen levert een uitbetaling op. Tel daar de vele wilds en willekeurige bonusfuncties bij en je hebt een nieuwe favoriete game-ervaring!

Nog meer roodharige games

Finn is zo populair dat één game lang niet volstaat! In zijn tweede game, Finn's Golden Tavern, zal je roodharige vriend je opnieuw belonen voor je bezoek. Ontdek nu Finn met zijn Swirly Spin en Golden Tavern op Golden Palace. Op deze Kiss a Ginger Day ligt winst misschien maar enkele spins weg! Log in of registreer je nu en start je avontuur in online gaming met Finn & The Swirly Spin en vele andere games van ons gevarieerde en entertainende online game-aanbod!

Klik het icoon om te spelen!

Finn and the Swirly Spins


Archieven en ander nieuws