Match van de week: Inter Milan - Atalanta

11.01.2020

In de Italiaanse Serie A gaat het er dit seizoen spannender aan toe dan ooit: Inter Milan en Juventus staan op de eerste plaats met de concurrentie dicht in de achtervolging. Internazionale is technisch gezien de echte leider, dankzij een beter doelsaldo dan Juve (24 tegenover 18). Dit weekend kan Inter de Italiaanse recordtitelhouder Juventus van zich afschudden, maar dan moet het met Atalanta wel een uitgekookte underdog verslaan. Wat zijn onze beste kansen om winst te maken aan deze wedstrijd? Laten we het uitzoeken!

Inter Milan - Atalanta Bergamasca (zaterdag 11 januari, 20.45 uur)

Op dit moment staat Inter Milan aan de leiding in de Serie A, maar ook Juventus, titelverdediger en recordhouder, staat stevig op de eerste plaats. Beide teams behaalden op dezelfde manier hun 45 punten: 14 overwinningen, 3 gelijke spelen en een enkele nederlaag in 18 wedstrijden. Inter doet het net iets beter op papier, dankzij 39 doelpunten voor en 15 tegen. Tegenstander van de Nerazzurri nu zaterdag om 20.45 uur is Atalanta, de ploeg uit Bergamo die aan een uitstekend seizoen bezig is. Deze underdog is al een paar seizoenen een vaste waarde in de Serie A en wil zich graag voorgoed losmaken van zijn rol als meeloper. Met 48 gemaakte doelpunten is het de meest efficiënt scorende ploeg in Italië. Deze wedstrijd komt misschien op precies het juiste moment om een de macht te grijpen tegen een roemruchte tegenstander.

Statistieken (24 meest recente competitiewedstrijden in de Serie A)

Onderlinge wedstrijden:

  • 10 overwinningen voor Inter Milan
  • 8 keer gelijkspel
  • 6 overwinningen voor Barcelona

Recente ontmoetingen:

  • Inter Milan - Atalanta: 0-0
  • Atalanta - Inter Milan: 4-1
  • Atalanta - Inter Milan: 0-0
  • Inter Milan - Atalanta: 2-0
  • Inter Milan - Atalanta: 7-1

Vormpeil:

Topscorers dit seizoen:

  • Inter Milan: Romelu Lukaku (14)
  • Atalanta: Luis Muriel (10)

Slaat het aanvalsduo Lukaku-Lautaro van Inter weer toe? Zet €10 in op een marge van 2 doelpunten voor Inter en win €58!

Onderschat nooit een underdog met een dodelijke aanval: gelijkspel bij de rust waarna Atalanta wint biedt een mooie notering @7.80!

Of je nu supporter bent van een van deze zwartblauwe ploegen, iemand die het Italiaanse voetbal volgt of wedder uit gewoonte: goldenpalace.be biedt je altijd grote kansen om wat te verdienen aan je liefde voor het voetbal! Registreer je nu als je dat nog niet eerder hebt gedaan en kijk of je in aanmerking komt voor onze gratis welkomstbonus van €5. Daarna kun je een eerste storting doen met bonuscode GPSPORTS en zo een verzekeringsinzetbonus voor eerste storting tot maximaal €40 activeren.


Archieven en ander nieuws