Meet Our Team

09.03.2016

Afgelopen vrijdag 4 maart kondigde de groep Golden Palace de lancering van de actie “Meet Our Team” aan met een persconferentie in Sint-Truiden. Dankzij STVV en Golden Palace kan je nu een unieke voetbalervaring beleven!

Elke amateurvoetbalploeg droomt ervan op een dag tegen een eersteklasseploeg te spelen. Daarom zette Golden Palace haar schouders onder de actie “Meet Our Team”. Deze wedstrijd werd vrijdag enthousiast aangekondigd en richt zich tot alle Belgische clubs waarvan de spelers 18 of ouder zijn. Twaalf voetbalteams zullen geselecteerd worden: een per provincie, een voor het hoofdstedelijk gewest Brussel en een laatste uitverkoren door de jury. Het doel? Zich meten met STVV tijdens een ware galawedstrijd in een echt, volledig gevuld voetbalstadion.

                   

“Meet Our Team” is ook een uitzonderlijke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van een grote club en zelf de bijzondere sfeer van het Stayen-stadion op te snuiven.

Om deel te nemen worden de clubs uitgenodigd om via de site www.meetourteam.be een foto of een video en een woordje uitleg over hun motivering te plaatsen. Uiteraard wordt kandidaat-clubs gevraag hun kandidatuur zo veel mogelijk te delen, want het team dat de meeste stemmen per provincie heeft,  is automatisch gekwalificeerd.

Op 23 en 24 juli zullen de 12 ploegen verscheidene kleine tests (dribbelen, schieten op doel, …) moeten doorstaan voor een gelegenheidsjury die bestaat uit onder andere Walter Baseggio en Leo Van der Elst, ambassadeurs van Golden Palace en ex-Rode Duivels. Op het einde van deze halve dag wordt een winnende club bepaald die wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gelegenheidsmatch die het seizoen van STVV in gang zal zetten.

Elk geselecteerd team gaat naar huis met een check ter waarde van 500 euro om onder andere de verplaatsingskosten te dekken.

Kalender: 

  • Inschrijvingsperiode: 4 maart tot en met 22 mei
  • Selectie van de 12 clubs: 27 mei
  • Bekendmaking winnaar en grote wedstrijd tegen Sint-Truiden in het weekend van 23 en 24 juli

Meer info? Ga naar www.meetourteam.be of stuur snel een mail:

 

Archieven en ander nieuws