Verdubbel je winsten op Milaan-Sanremo!

16 maart 2023

Dubbele winst Omloop Het Nieuwsblad | Wielrennen | Sportwedden | Golden Palace | Goldenpalace.be

Deze wedstrijd op de UCI World Tour kalender is al aan zijn 114e editie toe! Een van de belangrijkste wedstrijden in de wielersport, naast de edities van de Grote Rondes in 2023 en andere prominente eendagswedstrijden.

Deze zaterdag 18 maart kunnen de wielerfans de conditie van hun favorieten aanschouwen – Van Aert, Van der Poel, Ewan, Mohorič, Pogačar – en vooral op de 6 beklimmingen van het parcours. Je zal een keuze moeten maken en beslissen wie je denkt dat deze Milaan – San Remo zal winnen. En wed erop, voor zaterdag, om kans te maken op een verdubbeling van je winst – als je voorspelling juist is.

Jouw winst telt dubbel

Met onze promotie kan je tot € 10 extra winnen, want we verdubbelen je winst tot dit bedrag. Plaats een pre live single bet op de winnaar van deze legendarische race. Het eerste ticket wint? Bingo, je winst wordt verdubbeld. Enig idee wie als eerste zal finishen in San Remo? Ga wedden op Goldenpalace.be en... Geniet van het landschap en de spanning van de race deze zaterdag.

 

Ik ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op Milaan-Sanremo moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licentie bezitten op www.goldenpalacesports.be.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wielerwedstrijd Milaan-Sanremo voor mannen, die plaatsvindt op 18 maart 2023. Enkel de markt ‘winnaar van de koers’ komt in aanmerking voor de promotie.

3. Er is geen minimale basisinzet.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Enkel prelive weddenschappen komen in aanmerking. Cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 verdubbelen hun winst tot €10 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €5 aan een notering van 2.50. De klant ontvangt €7.50 als dit eerste ticket winnend is (100% van €7.50 winsten). Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket komt in aanmerking.

7. De maximale extra winst is €10.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als het evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

13. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

14. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

15. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

16. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx