Mines in de kijker

04.02.2021

Mines

Herinner je je nog dat oude spelletje Minesweeper van lang geleden? Je hebt ongetwijfeld goede herinneringen aan het ruimen van een volledig mijnenveld zonder op een mijn te klikken. Maar wist je dat Golden Palace een skillgameversie van dit klassieke computerspelletje in huis heeft?

In Mines, van spelprovider Betsolutions, sta je voor een mijnenveld. Hoeveel zet jij in op het ruimen van het veld zonder een enkele mijn te raken? Deze spannende ervaring kan zeer lonend zijn als je de juiste keuzes maakt. Maak nu kennis met Mines en win op deze skillgame!

Ruim het mijnenveld en win

In Mines krijg je een raster van 5 bij 5 vierkantjes. Je doel is te voorkomen dat je op de verborgen mijnen klikt. Hoe meer veilige vakjes je wegklikt, hoe hoger je beloning. Na elk veilig symbool dat je ontdekt, kun je voor uitbetaling kiezen. Zodra je een mijn raakt, ben je echter alles kwijt! Hoe ver durf jij door te gaan voor je grote winst? Kies je voor uitbetaling na één veilige klik of riskeer je alles om voor hogere winsten te gaan?

Ongeëvenaarde skillgame-actie

Je kunt Mines op heel wat verschillende manieren spelen. Zoals eerder gezegd, kun je op elk moment kiezen om te stoppen of door te gaan. Een andere boeiende dimensie van deze game is het aantal mijnen. Je kunt een willekeurig aantal mijnen instellen van 1 tot 24. Hoe meer mijnen, hoe riskanter de operatie. Als je de mijnen instelt op 24 heb je precies 1 kans om je inzet meer dan 23 keer te winnen. Het risico waard!

Meer skillgames van Betsolutions

Mines is maar een van de vele skillgames van Betsolutions, waarmee er een echt gevoel van gevaar en risico aan jouw online gamebeleving wordt toegevoegd. Met games als Zeppelin, Plinko, Dice en Hi Low biedt Betsolutions heel wat games aan die vaardigheid, strategie, risico en vrije keuze samenbrengen in een spannend geheel. Hoeveel mijnen denk jij te kunnen ontwijken op weg naar je grote winst? Registreer nu en ga ervoor!

Vergeet niet dat je ook meer uit je activiteit op goldenpalace.be kan halen dankzij ons vernieuw loyaliteitssysteem. Ga ervoor!

Klik het icoon om te spelen!

Mines


Archieven en ander nieuws