Nations League: als België het haalt van Denemarken staat het in de Final Four

17.11.2020

De laatste speeldag van de Nations League 2020-2021 wordt op woensdag 18 november afgewerkt. Tot nu toe heeft geen enkel land zich met 100% zekerheid kunnen plaatsen voor de Final Four. Ook België heeft zich nog niet verzekerd van deelname aan de finales van de Europese voetbalcompetitie.

Maar ook de tegenstander van woensdag, Denemarken, maakt nog kans. Laten we eens kijken naar enkele interessante wedstrijden met aantrekkelijke noteringen!

België - Denemarken (18 november om 20.45 uur)

België was afgelopen zondag met een 2-0 overwinning dan wel dodelijk efficiënt tegen een zeer lovenswaardig Engeland, toch is het nog niet zeker van een plaats in de Final Four. Met 12 punten staat België wel aan de leiding van zijn groep 2. Het won op één na alle wedstrijden. De nederlaag in en tegen Engeland kwam als een wake-up call voor het Belgische team dat toen noodgedwongen wel redelijk experimenteel was. Als ze niet verliezen in hun thuiswedstrijd tegen Denemarken, dan kwalificeren de Belgen zich voor de Final Four van de Nations League dit seizoen.

Ook Denemarken maakt nog kans op de Final Four, maar het staat wel voor een zware opdracht tegen België, de nummer één van de wereld. Alleen met een fenomenale prestatie en winst kunnen de Denen naar de Final Four. Hoe onwaarschijnlijk dat op het eerste gezicht ook lijkt, toch doen de Denen het erg goed en houden ze zelfs de Engelsen van de tweede plaats in groep 1. Met 3 gewonnen, 1 gelijk gespeelde en 1 verloren wedstrijd heeft Denemarken bewezen dat het een ploeg is waarmee rekening moet worden houden. Kan het hier voor de verrassing zorgen?

Kom op, België! ‘België scoort in beide helften: ja' geeft hier @2,70!

Altijd een populaire keuze: Rust/einde: gelijkspel/België' is odds @4,20 waard!

Zet nu in op België - Denemarken!

Polen - Nederland (18 november om 20.45 uur)

Groep 1 kan nog altijd een verrassing opleveren, omdat er op de laatste speeldag nog 3 teams voor groepswinst in aanmerking komen. Polen staat momenteel derde met 7 punten, maar winst op woensdagavond zou de eerste plaats kunnen opleveren. Maar zelfs met een overwinning kan Polen alleen de Final Four halen als Bosnië-Herzegovina erin slaagt de huidige leider, Italië, te verslaan. Dat is een grote als. Kunnen de Polen bewijzen dat ze meer zijn dan alleen maar hun sterspits Robert Lewandowski?

Nederland staat er met 8 punten iets beter voor. De Nederlanders wonnen 2 wedstrijden, speelden 2 keer gelijk en verloren maar 1 keer. Dat betekent dat ze mathematisch gezien de Final Four kunnen halen als ze in Polen winnen en als Italië in Bosnië-Herzegovina gelijk speelt of verliest. Nederland zal alles moeten geven wat het heeft en hopen op een gunstig resultaat in een situatie die het zelf niet meer in de hand heeft. Maar los van het grotere plaatje is Nederland in deze wedstrijd toch het te kloppen team.

Doelpunten gegarandeerd: plaats hier een slimme weddenschap op 'Totaal meer dan 3,5’ @2,70!

Ga voor een overwinning voor Nederland: een eenvoudige 1X2-weddenschap biedt een mooie notering van @2,06!

Zet nu in op Polen - Nederland!

Engeland - IJsland (18 november om 20.45 uur)

Het is niet omdat een team niet meer voor de Final Four strijdt dat je geen geld kunt winnen met een slimme weddenschap! Te oordelen naar de sterke prestatie van de Engelsen zondag tegen België, hebben ze zichzelf niets te verwijten. Het lijkt dan ook logisch om hen als favoriet te beschouwen tegen het stugge IJsland. Engeland zal alleszins revanche willen nemen voor het feit dat het zich tegen België en Denemarken niet wist te plaatsen voor de Final Four.

Als laatst geplaatste land dreigt IJsland te degraderen naar de B-klasse, de tweede afdeling van de Nations League. De noordelijke eilandnatie verloor 5 keer in 5 wedstrijden, dus haar lot lijkt beslecht. Het verlies in alle wedstrijden komt dan wel niet onverwacht, toch had IJsland het volste recht om zich te meten met de grootste landen van Europa. De dappere IJslanders krijgen een laatste kans om te schitteren, maar het zal niet simpel zijn. Een verrassende overwinning tegen een sterk Engels team zou de troostprijs kunnen zijn die IJsland verdient.

‘Totaal Over 3,5' is hier een interessante keuze @2,55!

Engeland wint met minstens 3 doelpunten verschil geeft ook een goede notering @2,39!

Zet nu in op Engeland - IJsland!

Plaats je weddenschappen en word winnaar op de Nations League!

De laatste wedstrijddag van de groepsfase brengt ons wedstrijden over heel Europa. Natuurlijk biedt elk van deze wedstrijden geweldige inzetmogelijkheden in ons sportboek. Zet in op enkele wedstrijden of verhoog je mogelijke winst door je selectie op te nemen in een multi-bet. Een inzet van € 10 op overwinningen voor België, Nederland en Engeland kan een winst opleveren van meer dan € 40 als je in je weddenschap gebruik maakt van de accumulatoroptie. Blader door ons uitgebreide aanbod aan weddenschappen en doe nu je eigen winnende voorspelling!


Archieven en ander nieuws