Nations League: Polen - België

14 juni 2022

België – Polen draaide uit op een demonstratie voor een Belgische ploeg die weer in vorm is. Voor de vierde wedstrijd in de lopende Nations League-campagne reizen de Belgen af naar Polen, waar ze Lewandowski en co zullen treffen op het veld van de tegenstander. Denk jij dat ze weer een doelpuntenfestijn kunnen neerzetten? Zet nu in met onze GoldenOdds en win meer, alleen hier bij goldenpalace.be!

Polen – België

Toen België op 8 juni Polen ontving, eindigde de wedstrijd in een duidelijke 6-1 nadat de Belgen het spelverloop goed onder controle hielden. Het was een hoopvol resultaat, maar na de vernederende nederlaag tegen Nederland op de eerste speeldag van de Nations League, is er ook geen reden voor al te veel Belgisch optimistisme. Ook Polen zal proberen zich te wreken voor de nederlaag.

Een overwinning voor België is waarschijnlijk, maar zoals altijd in het voetbal, niet gegarandeerd. Via de altijd scherp spelende Robert Lewandowski slaagde Polen er afgelopen woensdag toch nog in om de Belgische doelman Simon Mignolet te passeren. Het valt dus nog te bezien hoe sterk beide teams voor de overwinning zullen strijden... Hou je ogen open voor een slimme bet voor België via de markt 'Totaal aantal doelpunten: Meer dan' in deze wedstrijd!

Ik zet nu in ➤

GoldenOdds

Of je nu inzet op een overwinning van België met een ruime marge, of een andere aankomende wedstrijd in de Nations League, of eigenlijk eender welk groot sportevenement: verdien meer geld dankzij onze GoldenOdds! Je bent van harte welkom om onze huidige GoldenOdds-aanbieding te bekijken voor boosted odds op geselecteerde markten en bets. Je kansen zullen groter zijn terwijl je risico hetzelfde blijft: welke wedder kan daar nee tegen zeggen?

Ik NEeM DEEL ➤


cookies
adx