NBA-finales: zet nu in!

12.07.2021

In de NBA-finales, gespeeld in een best-of-seven-formaat, zijn al 3 wedstrijden gespeeld. Op dit moment leiden de Phoenix Suns tegen de Milwaukee Bucks. Het eerste team dat 4 wedstrijden wint, is kampioen: het kan dus nog alle kanten uit. Kan jij met je kennis van het basketbal een succesvolle, winnende weddenschap plaatsen?

Phoenix Suns - Milwaukee Bucks

Als leek denk je wellicht dat deze finale een strijd tussen twee underdogs is, maar de NBA biedt veel meer dan alleen maar beroemde teams. Zowel de Phoenix Suns als de Milwaukee Bucks hebben zich terecht geplaatst voor deze finales en maken beide kans op de titel.

Voorlopig zijn de Suns in het voordeel, maar de Bucks hebben hun laatste woord nog niet gezegd. Met Giannis Antetokounmpo hebben ze waarschijnlijk de beste speler van deze finales in hun rangen lopen. In de tweede wedstrijd op donderdagavond (vrijdagochtend bij ons), scoorde hij maar liefst 20 punten in één kwart.

Die prestatie hield de Bucks in de running, maar de vraag is of dat in de resterende wedstrijden zal volstaan om de trofee mee naar huis te nemen. Het is alles of niets voor beide teams... En dat betekent dus boeiende weddenschappen voor zowel fans van de beste basketbalcompetitie ter wereld als voor fervente sportwedders!

Pronostiek van de prof: de Bucks winnen de volgende wedstrijd en brengen de score tot 2-2 @1.58

Zet nu in op de NBA-finales!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws