NBA versus Ligue 1: zet nu in!

21.01.2021

Liefhebbers van online sportweddenschappen hebben drukke dagen voor de boeg! Dat geldt ook voor jou, want jij houdt ervan om een beetje (of veel) geld te verdienen dankzij jouw slimme voorspellingen. In ons sportboek vind je altijd tal van opties om dat te doen, dus ga er nu heen en ontdek de beste opties voor jou.

Als tip voor jou hebben we twee wedstrijden gevonden die zeker de moeite waard zijn. Bij beide is de sportieve kant even boeiend als de weddenschappen erop. Het gaat om wedstrijden in de NBA en de Ligue 1. Kan jij winnend inzetten op Bucks tegen Lakers en Rennes tegen Lille?

Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers (vrijdag 22 januari om 1 uur)

De live wedstrijden in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA, misschien wel de grootste ter wereld, vinden plaats als het in onze tijdzone nacht is. Zo heb je de hele avond om te beslissen op wie je gaat inzetten! Je zult alleszins zorgvuldig te werk moeten gaan om hier een winnende weddenschap af te sluiten.

De Milwaukee Bucks werden onlangs ingehaald door de Boston Celtics en zo naar de tweede plaats in de Eastern Conference verwezen. De Los Angeles Lakers staan nog altijd op de 1e plaats in de Western Conference. Kunnen de Bucks hun 1e plaats opnieuw opeisen met winst tegen de machtige Lakers?

Zet nu in op de NBA!

Rennes - Lille (zondag 24 januari om 17 uur)

Met Rennes tegen Lille op zondag krijgen we twee teams die enigszins verrassend nog altijd voor de titel strijden. Rennes staat met 33 punten op de vijfde plaats, terwijl het Noord-Franse Lille met 39 punten derde staat achter huidig leider Olympique Lyon en grootmacht Paris Saint-Germain.

Bij winst plaatst Rennes zich simpelweg tussen teams die op de titel mogen hopen. Lille zou zondag zelfs aan de top van het klassement kunnen komen, afhankelijk van de andere uitslagen. Voor beide teams staat er veel op het spel in deze wedstrijd, dus we kunnen ons zondagmiddag aan een echt spektakel verwachten in de Franse Ligue 1. Niet te missen!

Zet nu in op de Ligue 1!

Altijd tal van mogelijkheden

Basketbal- en voetbalweddenschappen behoren tot de meest populaire keuzes in onze wedgemeenschap, maar naast deze sporten zijn er nog heel wat andere opties om veel geld te verdienen. Dompel je onder in ons aanbod van sportweddenschappen en ontdek de wedstrijden waarin je jouw sportkennis kunt gebruiken.

Met zo'n uitgebreid aanbod aan weddenschappen is er bij Golden Palace altijd wel een manier om geld te verdienen met een winnende inzet. Registreer je nu, doe je eerste storting en toon jouw gedegen sportkennis! Ook onze Facebook-gemeenschap kijkt reikhalzend uit naar jouw inzichten. Volg ons nu!


Archieven en ander nieuws