NBA-wedstrijden deze midweek

19.01.2021

Zelfs wie geen echte fan is, weet dat de NBA de belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld is. De beste en bekendste basketbalspelers ter wereld ontmoeten elkaar meermaals per week over heel Noord-Amerika. De NBA biedt ons altijd boeiende wedstrijden met nog boeiendere weddenschappen!

Deze week zoomen we in op 3 wedstrijden in de NBA. In de Eastern Conference staan de 76ers tegenover de Celtics. In de Western Conference krijgen we een duel tussen de Warriors en de Spurs. Een van de belangrijkste wedstrijden is echter de komende strijd het Oost en West met de Bucks tegen de Lakers.

Philadelphia 76ers - Boston Celtics

In deze topwedstrijd van de Eastern Conference staat het nummer 3 tegenover het nummer 2. Hoewel de 76ers meer wedstrijden hebben gewonnen (9 tegen 8), hebben ze ook meer wedstrijden verloren (5 tegen 4), dat voordeel is dus verwaarloosbaar. De Boston Celtics wonnen hun 5 recente wedstrijden met overtuigende cijfers. Kunnen de 76ers die reeks doorbreken?

Zet nu in op de NBA!

Golden State Warriors - San Antonio Spurs

De Golden State Warriors zijn niet aan hun beste seizoen bezig. Het team won de helft van zijn wedstrijden en staat in de Western Conference met zijn 15 teams op een 5e plaats. Erger nog, ze zijn er al meer dan 5 wedstrijden niet in geslaagd om het 6e geplaatste San Antonio Spurs te verslaan. Als de Warriors hun seizoen willen redden, dan moet het nu gebeuren!

Zet nu in op de NBA!

Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers

Dit is de wedstrijd waar basketbalfanaten ongetwijfeld naar uitkijken! De nummers 1 van elke Confererence staan tegenover elkaar en dat belooft spektakel. Temeer omdat recente overwinningen naar beide teams gingen, telkens met meer dan 200 punten in totaal. Wie deze strijd wint, zet zijn toch al sterke titelambities kracht bij.

Zet nu in op de NBA!

Nog meer basketbal? Je krijgt het!

Of je nu een fan bent van het beste basketbal ter wereld of een slimme wedder op zoek naar een mooie kans op winst, basketbal heeft het allemaal voor jou. Ga naar onze sportweddenschapspagina en ontdek ons uitgebreid aanbod van beschikbare opties op de NBA, Belgisch basketbal en nog veel meer. Tijd voor winst!

Zet nu in op basketbal!


Archieven en ander nieuws