Nieuw: dagelijks toernooien, 24 op 24!

18.06.2020

De King of Fun doet het weer! Enkele maanden geleden hebben we op goldenpalace.be onze toernooien gelanceerd. Daarin kunnen spelers deelnemen aan een klassement met tal van interessante prijzen, gewoon door onze voorgestelde casinoslotgames te spelen. Nu hebben we dit toernooiaanbod uitgebreid. Sinds gisteren kan je iedere dag, de klok rond, naar toernooien uitkijken! Eén speler behaalde al de hoofdprijs van €250 met maar €5: dat zijn 25 spins aan de minimale inzet!

Het nieuwe concept

Hier bij goldenpalace.be zijn we voortdurend op zoek naar de beste manieren om onze spelers te betrekken. Dat is uiteindelijk precies waarom we zijn gestart met onze toernooien! Sinds enkele maanden kan je elke dag genieten van verschillende toernooien, waarbij je geldprijzen kan winnen door simpelweg toernooigames te spelen. Sinds gisteren zijn we overgeschakeld op een nieuw en verbeterd formaat, dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Sinds gisteren bieden we zeer toegankelijke toernooien, elke dag van de week, de hele dag door!

De games

Als je een fan bent van onze huidige selectie van toernooigames, hoef je je geen zorgen te maken: je lievelingsgames blijven waar ze zijn! Ondersteund door spelprovider ELK Studios kan je hier dus nog altijd terecht voor populaire games als Poltava, Blood Lust en Platooners. Omdat onze toernooien doorlopend (van middernacht tot middernacht) toegankelijk zullen zijn, stijgen je kansen om hoog te eindigen op het scorebord. Deelnemen gaat makkelijker, terwijl de prijzen net als voorheen indrukwekkend blijven: er wordt elke dag €700 verdeeld onder de gelukkige top 9!

Er is nog meer!

De klok rond toernooien en een gemakkelijkere toegang is lang niet alles wat er momenteel beweegt in het Kingdom of Fun op goldenpalace.be. Zoals altijd werkt de King of Fun hard achter de schermen om jou het beste in online gaming-entertainment te brengen. Zo kunnen we je beloven dat je in de nabije toekomst enkele langverwachte innovaties mag verwachten. Het gaat om innovaties die ongetwijfeld zullen leiden tot een nog betere beleving dan voorheen. Bekijk zeker ook onze onlangs hernieuwde Facebookpagina voor het laatste nieuws en nog veel meer!


Archieven en ander nieuws