Nieuwe games van de maand: Troll Haven, Gorilla Kingdom en Back to Venus

30.04.2020

De King of Fun waakt erover dat spelers op casinoslotgames van goldenpalace.be altijd hun gading vinden. Daarom maakt hij altijd plaats voor de beste en meest recente games ter wereld. Met de maand mei voor de deur gaan we dieper in op enkele prachtige nieuwe games, die onze spelers ongetwijfeld zullen aanspreken. Maak kennis met Troll Haven, Gorilla Kingdom en Back to Venus!

Troll Haven

Troll Haven is de nieuwste slotgame van spelprovider Endorphina. In deze game gaan we op bezoek bij een vreedzame trol hoog in de bergen. Zijn Troll Haven is zeker een bezoekje waard, want hij zal je graag belonen met een enorme schat! De trol fungeert als een wild multiplier: elke winst waar hij deel van uitmaakt, wordt automatisch verdubbeld. Gratis games bij drie of meer scatters en een gokfeature vervolmaken deze game op prachtige wijze!

Gorilla Kingdom

Trek diep in de Afrikaanse jungle op avontuur naar het territorium van de machtige gorilla! Er ligt een onmetelijk fortuin op je te wachten in deze exotische slotgame van NetEnt. Met minstens drie scatters activeer je gratis spins, waarin gorillamaskers willekeurig over de rollen verschijnen. Als je erin slaagt voldoende maskers bijeen te krijgen, veranderen alle symbolen van één van de dieren in gorilla-symbolen en ben je op weg naar de hoogste winst.

Back to Venus

Maak je klaar voor een vreemde ruimtereis! In Back to Venus van Betsoft krijgt een boer af te rekenen met asteroïden die op zijn akkers neerstorten en een monsterlijke plantengroei veroorzaken. Wat kan de boer doen? Ze gewoon terugsturen, dat kan hij doen! Asteroid wilds storten willekeurig neer over de rollen. Bij drie of meer bonus-ruimteschipsymbolen krijgt de speler 10 gratis spins. Deze geven op hun beurt kans op sticky multiplier asteroid wilds!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws