Nieuwe toernooi-uitdagingen: Io, The Grand Galore en Joker Gems

16.09.2020

Ons aanbod van toernooigames is weer eens bijgewerkt! Dankzij de nieuwe games van spelprovider ELK Studios kun je jouw succes op slotgames nu afmeten tegen anderen. Zoals altijd zijn er prijzen te winnen en deelnemen gaat net zo makkelijk als spelen. Misschien zit jouw favoriete game bij de nieuwe slotgames en kan je zo onze toernooipagina halen? Lees verder en kom er alles over te weten!

Klik het icoon om te spelen!

Io

Klik het icoon om te spelen!

Grand Galore

Klik het icoon om te spelen!

Joker Gems

Reis naar vreemde nieuwe werelden en maak een fortuin!

De slotgame Io van ELK Studios is vernoemd naar de wonderlijk vreemde maan van Jupiter! In deze sci-fi-slotgame zweef je hoog boven de gasreus Jupiter, waar je moet proberen de lasers in jouw voordeel te laten werken. Als je een van deze symbolen te pakken krijgt, zullen ze alle symbolen op hun pad elimineren. Heel frequent voorkomende en geladen wilds, een smederij vol wilds en een lucratief bonusspel maken deze game tot een ongelooflijk ruimteavontuur!

Ontdek de tijdloze luxe van The Grand Galore

The Grand Galore verwelkomt je in een luxueuze wereld vol juwelen. Verbaas je over het elegante, tijdloze ontwerp en begin met spinnen en winnen! The Grand Galore verrast je met tal van features, die je niet alleen de spanning, maar ook de grote winsten waar je naar uitkijkt, zullen bezorgen. Wat dacht je van een winst tot €1.000.000? Om dit allemaal te kan je rekenen op de steun van uitbreidende reel respins, gesynchroniseerde respins en gestapelde respins!

Verzamel clusters en ga voor de jackpot!

Joker Gems is een beetje een klassieker in het casinogame-aanbod van ELK Studios geworden. Deze game heeft zijn eigen manier om de klassieke gameplay op zijn kop te zetten! In Joker Gems ga je niet voor winnende lijnen, maar is je doel clusters van minstens 3 identieke symbolen te krijgen die direct aan elkaar grenzen. Hoe meer geclusterde symbolen, hoe hoger je winst. Er zijn 3 jackpots te winnen, waarvan de grootste maar liefst €50.000 bevat.

Tijdens het Joker Gems-toernooi op woensdag 16 september won speler mxdepje de bronzen jackpot van €10.000 met een bescheiden inzet van €0,80. Ongelooflijk!

Nu is het aan jou!

Nu je kennis hebt gemaakt met onze nieuwe toernooigames is het tijd om jezelf en anderen uit te dagen op Io, The Grand Galore en Joker Gems. Schrijf je nu gratis in om deel te nemen: een kleine storting kan je een grote winst opleveren! Je vindt onze huidige reeks geweldige slotgames van ELK Studios op onze speciale toernooipagina. Word jij de eerste speler bovenaan de ranking van onze nieuwste toernooigames?

Klik het icoon om te spelen!

Io

Klik het icoon om te spelen!

Grand Galore

Klik het icoon om te spelen!

Joker Gems

Archieven en ander nieuws