Nieuwe uitdagingen, nieuw plezier: nieuwe toernooigames!

06.04.2021

Zoek je naar een leuke manier om elke dag extra winst te maken door jezelf uit te dagen tegen andere spelers, dan zijn onze slotgametoernooien van Golden Palace de perfecte plek. Op elke weekdag is er een prijzenpot van € 700 te winnen. In het weekend verdubbelen we dit tot € 1,400.

Vandaag laten we je kennismaken met 3 gloednieuwe toevoegingen in ons aanbod van toernooigames. Misschien ben je al fan van deze games? Zo ja, dan worden jouw speelsessies op Dreamzone, Blood Lust en Bompers - allemaal geweldige slotgames van ELK Studios - deze maand nog leuker!

Dreamzone

Ga de Dreamzone binnen en verdien het fortuin waar je van hebt gedroomd! Deze slotgame wordt gespeeld op een speelveld van 5 bij 5 symbolen. Er zijn geen winlijnen: elke combinatie van 3 of meer identieke symbolen is winnend, ongeacht op welke wijze ze verbonden zijn! Deze winnende clusters verdwijnen en veroorzaken lawines. Als je erin slaagt het volledige veld schoon te maken, activeer je de Bonus Drop-ronde.

Dreamzone
Knockout Diamonds

Blood Lust

Hou jij van de smaak van bloed? De vampieren in deze slotgame alleszins wel! De "dark fantasy"-setting van Blood Lust biedt een bloedstollende gameplay op 5 rollen met 3 symbolen en 99 vaste winlijnen. Dankzij de Boosted Respins op de vijfde rol, Boosted Stacks op elke rol en bonussymbolen die tot 15 gratis spins activeren, maakt deze slotgame een potentiële uitbetaling van € 250.000 mogelijk! Durf jij de strijd met de vampieren aan te gaan?

Bompers

Bompers, een slotgame in flipperkaststijl, is je wellicht niet onbekend, want we hadden het er eerder al over. Dit is inderdaad een van onze eerste slotgames die is voorzien van de koop bonus-feature. Deze vernieuwende feature, hier X-Iter genoemd, laat je de bonussen van de game direct vanaf het begin kopen. Je kan kiezen voor 10, 5 of 3 gegarandeerde wilds, of zelfs voor de in-game bonusronde zelf.

Miss Wildfire

Archieven en ander nieuws