Nieuwjaarsvoetbal in de Premier League

31.12.2019

In de Premier League staan er op nieuwjaarsdag traditioneel wedstrijden op het programma. Ze bieden de sportliefhebber altijd veel spektakel, want natuurlijk wil geen enkel team het nieuwe jaar beginnen met verlies. Leider Liverpool kan achterover leunen en genieten, want het speelt pas op 2 januari tegen Sheffield United. De concurrentie zal het dus onder elkaar moeten uitvechten. Laten we even dieper ingaan op de boeiendste wedstrijden van deze dag om onze kansen op winst in het nieuwe jaar gaaf te houden.

Brighton & Hove Albion - Chelsea (woensdag 1 januari, 13.30 uur)

Het beroemde Chelsea uit Londen staat geïsoleerd op de 4e plaats: winst noch verlies noch gelijkspel zal iets aan die positie wijzigen. De kloof met Liverpool bedraagt maar liefst 20 punten en de dichtstbijzijnde concurrent is Manchester City, dat 41 punten telt. Het dichten van de kloof moet beginnen met een duidelijke overwinning op een andere verre achtervolger, Brighton & Hove Albion. De vorige speeldag slaagde Chelsea erin om Arsenal dieper in de problemen te duwen na een comeback in de tweede helft, waarmee de 1-2 werd bezegeld. Kan Chelsea zijn momentum in het nieuwe jaar voortzetten?

Zet €10 in op winst van Chelsea tegen Brighton & Hove Albion en misschien verdubbel je bijna je inzet @1.96!

Watford - Wolverhampton Wanderers (woensdag 1 januari, 16.00 uur)

Het is misschien niet de meest opvallende wedstrijd van de dag, maar voor Wolverhampton kan ze wel het seizoen maken of breken. Bij winst kan de ploeg van de 7e naar de 6e plaats stijgen, maar alleen als Tottenham Hotspur verliest tegen Southampton. Tegen het met degradatie bedreigde Watford maken de Wanderers wel meer kans dan hun concurrent. Winst is ook nodig om Sheffield United, dat slechts een punt minder telt, achter zich te houden…

Wolverhampton zal zich volledig geven: een inzet op winst tegen Watford @2.28 biedt grote waarde!

Southampton - Tottenham Hotspur (woensdag 1 januari, 16.00 uur)

Tottenham bevindt zich in dezelfde situatie als rivaal Wolverhampton, maar met Southampton heeft het een zwaardere tegenstander tegenover zich. Southampton versloeg onlangs Chelsea op Stamford Bridge, dus de 15e plaats in het klassement is weinig meer dan een cijfer. Meer nog: bij winst zouden de Saints naar het midden van het klassement kunnen stijgen - op voorwaarde dat alles blijft zoals het nu is... Als de Spurs winnen, blijven ze zich stevig in de race voor kwalificatie voor Europees voetbal. Wie heeft hier de grootste drijfveer om te winnen?

Overweeg een inzet op een fair gelijkspel in deze wedstrijd en win €36 met een inzet van €10 @3.60!

Arsenal - Manchester United (woensdag 1 januari, 21.00 uur)

De grootste wedstrijd van de eerste dag van het nieuwe jaar wordt als laatste gespeeld: Arsenal krijgt Manchester United op bezoek. Arsenal staat met 24 punten pas 12e in het klassement, maar toch lijkt iedereen Manchester United aan te wijzen als de ploeg met een kwakkelseizoen. De Red Devils, hoe kwakkelig hun seizoen ook moge zijn, staan intussen vijfde met 7 punten voorsprong op Arsenal. Ze hebben ook een kleine reeks neergezet met winst tegen teams die in het klassement in de buurt van de Gunners staan.

Een ontgoocheling voor beide ploegen kan een overwinning voor jou betekenen: wed €10 op gelijkspel en win €36,50!


Archieven en ander nieuws