Number One: zet in en win op CS:GO

01.12.2020

Counter Strike: Global Offensive, of kortweg CS:GO, is zonder twijfel de populairste competitieve first-person shootergame ter wereld. Het hele jaar door vinden er verschillende competities plaats, waarin uitgemaakt wordt welk team het beste ter wereld is.

Uiteraard is deze multiplayer shooter ook in België razend populair. Golden Palace is het eerste gokbedrijf dat deze populariteit erkent via partnerships die leiden tot een stevige aanwezigheid in de belangrijkste CS:GO competitie in België: Number One.

Counter Strike: Global Offensive

De voorbije jaren verschenen er over de hele wereld Esport-competities. Counter Strike: Global Offensive is een first-person shooter met een groot aanbod aan gameplay-features. Tactiek en teamrollen spelen een grote rol in de manier waarop de games zich ontwikkelen. Dat maakt ze boeiend genoeg om als een echte sport beschouwd te kunnen worden.

CS:GO veroverde niet alleen de wereld, maar maakte ook in België al snel opgang. Dat ging gepaard met de organisatie van wedstrijden en competities, waardoor een hele nieuwe wereld van sportweddenschappen ontstond. Golden Palace was hier misschien wel het eerste casino dat het volledige potentieel van de Esport-weddenschappen herkende!

Number One

In een nooit eerder geziene stap in het Belgische online gaming entertainment sloot Golden Palace een partnership met Imperium en Kayzr, twee van de grootste namen in de Belgische Esport gaming. Daardoor kunnen we evenementen, toernooien en competities in de Belgische Esport ondersteunen op een wijze die nog altijd uniek en innovatief is.

Number One is de grootste Belgische competitie voor Counter Strike: Global Offensive. Deze competitie wordt georganiseerd door de door Golden Palace gesponsorde Esport-specialist Imperium. Ze groepeert de beste teams, niet alleen uit België, maar ook uit Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Op dit moment is de competitie op dag 7 van de vierde fase.

Ga voor winst!

Vanavond kan je je verheugen op handvol spannende wedstrijden. Om 20.00 uur betreden webSPELL en Apologis het strijdperk. Later op de avond, om 21.00 uur en 22.00 uur, krijgen we Exalty tegen Panthers Never Surrender, en Semper Fidelis tegen UBITEAM.

Ontdek onze geweldige wedopties voor deze CS:GO-matchen! Kun jij de winnaar van de wedstrijden voorspellen? Dit is de perfecte kans om wat geld te verdienen tijdens de week. Je kunt zelfs je Esports-weddenschapsselectie aan je multi-sportbet toevoegen om zo je winst te maximaliseren!


Archieven en ander nieuws