Oefen je WK-bets op België – Egypte!

18 november 2022

World Cup 2022 | Coupe du monde 2022 | Golden Palace | Sport | Betting | Sports Betting | Pari Sportif | Bets

Het WK begint over een paar dagen, en België is klaar om het op te nemen tegen de beste voetballanden ter wereld in het toernooi. Om dit te bewijzen heeft de Belgische delegatie een laatste voorbereidende vriendschappelijke wedstrijd tegen Egypte, gespeeld in Koeweit op vrijdag 18 november om 16.00 uur CET. Je kan dit beschouwen als een laatste kans om te bewijzen dat je wedkennis op punt staat voor het internationale toernooi!

BelgiË – EgypTE

Met de wedstrijd tegen Egypte wil België bewijzen dat het helemaal klaar is voor het grote internationale toernooi. Het is een laatste kans om bepaalde scenario's af te stemmen voor de start van België in het WK. Met Egypte heeft België een geduchte tegenstander gekozen om tegen te spelen. De Farao's hebben de Afrika Cup zeven keer gewonnen, voor het laatst in 2010. Vorig jaar nog werden ze tweede in de Afrika Cup.

In de recente voetbalgeschiedenis, die teruggaat tot 1999, heeft Egypte het betere palmares tegen België: het won 2 van de 3 wedstrijden, telkens zonder tegendoelpunt. De meest recente wedstrijd resulteerde echter in een klinkende overwinning voor België, toen het in 2018 Egypte met 3-0 versloeg in een andere internationale vriendschappelijke wedstrijd. De kaarten lijken misschien gestapeld in het voordeel van België, maar laten we de wedstrijd afwachten!

GoldenOdds

Bij goldenpalace.be heb je altijd de beste kansen op de favorieten – dat is gewoon wat we je standaard aanbieden. En er is ook altijd meer. We hebben bijvoorbeeld onze betbuilder-functie en onze multibooster. Honger naar nog meer? Dan kan je genieten van onze GoldenOdds. Deze boosted odds betekenen dat je je kans kan wagen op grotere winsten, terwijl de feitelijke kans op de voorgestelde uitkomst gelijk blijft. Odds voor een thuisploeg om te winnen kunnen bijvoorbeeld worden verhoogd van @1.80 tot @2.10. Dat is een aanzienlijke verhoging van je bet voor een wedstrijd waarvoor je al een plan had!je parie ➤


cookies
adx