Olympische Spelen: zet in op de Belgen

21.07.2021

Vanaf vandaag kan je uitkijken naar opwindende sportactie in de meest prestigieuze disciplines: het is tijd voor de Olympische Spelen! De beste atleten ter wereld zullen elkaar ontmoeten om hun land te verdedigen. Voor hen is er maar één doel: een kostbare medaille. Ook voor jou valt er veel te winnen, als je slim weet in te zetten. Mis het niet - er is hier meer te winnen dankzij onze promotie!

Olympische medailles voor de atleten...

Tijdens deze editie van de Olympische Spelen, die van 21 juli tot 8 augustus in Tokio, Japan worden gehouden, zullen meer dan 11.000 atleten uit alle hoeken van de wereld het tegen elkaar opnemen in 339 evenementen in 33 verschillende sporten (of 50 disciplines). Als je het internationale sportnieuws hebt gevolgd, dan weet je misschien al wat er op het spel staat en wie de meeste kans maakt op een bronzen, zilveren of gouden medaille. Kan jij je voorspelling staven met een winnende weddenschap?

En een prijzenpot van €5.000 voor jou!

Er valt geld te winnen met weddenschappen op de Olympische Spelen - zelfs meer dan elders. Allemaal dankzij onze Olympische Spelen-promotie! Er is een prijzenpot van €5,000 voor onze meest sluwe sportwedders. Elke dag, elke weddenschap en elke Olympische sport kan meetellen voor punten. Winnende weddenschappen kunnen je punten opleveren op een leaderboard. Winnende weddenschappen op Belgen tellen zelfs twee keer! Duik nu in deze promotie!

Ontdek nu onze promotie voor de Olympische Spelen!

Zet nu in op de Belgen!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws