Ongelooflijke winst op een multibet: €21.291,35 met een inzet van €100,58!

03.12.2019

Geregeld hebben we lovenswaardige en benijdenswaardige winnaars op onze online sportweddenschappen: spelers die slim gebruik maken van hun sportkennis om de juiste noteringen in de juiste combinaties uit te zoeken en op die manier enkele duizenden euro’s te winnen. Maar de winst die we in het weekend van 23 en 24 november zagen, plaatst al onze andere succesvolle spelers in de schaduw. Lees hier alles over de stunt van juventus2030!

Om in te zetten op winst van een van beide teams of op een gelijkspel hoef je geen expert te zijn. Het enige waaraan je moet denken, is dat hoe lager de notering op de favoriet is, hoe minder waarde je zal terugkrijgen. In zo'n geval kan je beter kiezen voor weddenschappen als 'Totaal aantal Over/Onder’, die verder gaan dan alleen maar het winnende team door je te vragen hoeveel doelpunten in totaal er in een bepaalde voetbalwedstrijd zullen worden gemaakt.

juventus2030 haalde als liefhebber van sportweddenschappen het maximale voordeel uit beide inzetmogelijkheden. Hij voegde een reeks kansen op '1X2' en 'Totaal aantal Over/Onder', met relatief lage maar redelijk zekere winsten, samen in een enorme 23-voudige multibet. Deze weddenschap omvatte wedstrijden in de grote Europese voetbalcompetities, evenals in enkele minder bekende competities zoals die van China en Australië.

Stel je de uitdrukking op zijn gezicht voor toen al zijn 23 selecties succesvol bleken te zijn. Dit moment van ongelooflijk geluk zorgde ervoor dat de inzet van €100 werd omgezet in een opbrengst van €21.291,35. Dat is meer dan 210 keer het bedrag dat werd ingezet op deze enorme multibet! Met onze exclusieve accumulatorbonus van 1% voor elke selectie die hij aan zijn multibet toevoegde, kreeg hij 20% extra, wat goed is voor pakweg €3.600 van zijn recordwinst.

Onze doorgewinterde wedders weten natuurlijk al waarom ze bij goldenpalace.be wedden. Wij zijn de enige Belgische online-aanbieder van sportweddenschappen die spelers automatisch een accumulatorbonus toekent bij het aaneenrijgen van meerdere weddenschappen. Deze maand gaan we zelfs nog verder met onze Golden Christmas: van 2 december tot 29 december verdubbelen we alle accumulatorbonussen op multibets met minstens 4 selecties.

En dat is nog niet alles: op bepaalde promotiedagen verdrievoudigen we zelfs de accumulatorbonus! Dat betekent dus dat je met een weddenschap van 5 selecties 10% extra krijgt gedurende de hele maand december, terwijl je op vrijdag 13 december bijvoorbeeld zelfs 15% extra ontvangt. Als je hier maximaal je voordeel doet, kan je tot 60% extra verdienen dankzij deze verhoogde accumulatorbonussen! Waar wacht je nog op? Plaats nu snel je weddenschappen!


Archieven en ander nieuws