Ontdek nu de toernooigames van Booongo!

22.05.2021

Booongo is een internationaal bekende spelprovider die een uitstekende gameplay en een intuïtieve gebruikersinterface biedt, ongeacht op welk platform je speelt. Naast de lucratieve features in al haar games, figureren de games van Booongo nu ook in onze tijdelijke toernooien met een prijzenpot van €5.000.

In ons artikel van vandaag willen we je laten kennismaken met enkele toernooigames van Booongo. Afgezien van de meerdere toernooien die we van 19 tot en met 28 mei houden, zijn de features van deze spellen eenvoudig genoeg voor beginners, maar bieden ze ook voldoende diepgang voor meer ervaren spelers.

Great Panda

Great Panda heeft 8 verschillende reguliere symbolen, een wild-symbool en een scatter-symbool. Verzamel 3 scatter-symbolen op de middelste rollen en de game beloont je met 8 gratis spins. De game verwijdert dan de 4 minst lucratieve symbolen en voegt een extra bonussymbool toe. Dankzij het bonussymbool en het bijbehorende bonusspel maak je ook kans op een van de 3 verschillende jackpots!

Great Panda
dragon pearls

Dragon Pearls

Voor wie op zoek is naar dezelfde lucratieve features als in Great Panda, maar actie verkiest boven een zensfeer, raden we Dragon Pearls aan. In deze game win je gratis spins door potten met goud te verzamelen, waarna het tijd is om de parels te verzamelen die de draak in zijn schatkamer verborgen houdt. Zullen deze jou leiden naar een toernooi van 30 keer, 150 keer of 1.000 keer je totale inzet? Ontdek het vandaag nog!

Tiger's Gold

Spelers die op zoek zijn naar enkele van de hoogste uitbetalingen die Booongo te bieden heeft, zullen zich helemaal thuis voelen in Tiger's Gold. In ruil voor een iets bescheidener "normale" jackpot is de hoogste jackpot van deze game inderdaad echt wel indrukwekkend. Tiger's Gold doet er nog een schepje bovenop en biedt elke speler die de Grand Jackpot weet te activeren 2.000 keer zijn of haar inzet!

Tiger

Booongo-toernooien

Great Panda, Dragon Pearls en Tiger's Gold zijn slechts 3 games van Booongo die momenteel in onze tijdelijke toernooien aan bod komen. Ga voor deze uitdaging en win jouw deel van de prijzenpot van €5.000! Op het moment dat je dit leest, lopen er nog steeds toernooien en iedere spin op elke game van Booongo kan een geldprijs opleveren. Ontdek nu meer over de toernooiprijzenpot van €5.000!


Archieven en ander nieuws