Ontdek onze nieuwste toernooigames!

05.05.2021

Bij goldenpalace.be willen we enkele van onze beste games in de schijnwerpers zetten om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk spelers ervan kunnen genieten. Daarom organiseren we dagelijks toernooien met een prijzenpot van € 700. Tijdens het weekend verdubbelen we deze prijzenpot zelfs!

Deze week verversen we ons toernooi-aanbod met 7 geweldige online slotgames: Wild Seas, Cluster Slide, Lake's Five, Ivanhoe, Voodoo Gold, DJ Wïld en het gloednieuwe Nitropolis 2. Hieronder vind je een kort overzicht van onze top picks.

Cluster Slide

Cluster Slide is genoemd naar zijn cluster-feature, wat betekent dat symbolen niet van links naar rechts een lijn hoeven te vormen. Ze hoeven zelfs helemaal niet op een lijn te staan, zolang ze maar aan elkaar grenzen. Ze kunnen bijvoorbeeld een L of een T vormen en nog altijd winst opleveren. Elke winst leidt tot een lawine, waardoor winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen in de game komen. Deze lawines kunnen mogelijk extra winsten opleveren, die dan een bonusmeter vullen. Deze bonusmeter ontgrendelt op zijn beurt Feature Wilds: symbolen die niet alleen andere symbolen vervangen, maar ook een van de vijf extra lucratieve functies bieden.

Cluster Slide
Nitropolis 2

Nitropolis 2

Sergeant Nitro Wolf slaagde er in de vorige aflevering van deze game in om de Rogue Rats op te sluiten. Nu is hij terug in Nitropolis 2 om de rest van de vuiligheid in zijn stad op te ruimen. Hij heeft voor deze missie jouw hulp nodig en heeft veel nieuwe game features met zich meegebracht om je bij deze opdracht te helpen. De gloednieuwe game van ELK Studios biedt een Nitro Booster Reel met respins, bonusgames, wilds en extra winnende combinaties, maar er is nog meer. In de game maken spelers ook kennis met het X-iter-systeem: een uitbreiding van het bekende systeem van bonus buy/feature buy met vijf verschillende spannende opties.

Lake's Five

Lake's Five is een parodie op Ocean's Eleven met luchtige graphics, maar evenzeer aanzienlijke kansen op winst. Trek met Mr. Lake the Moose en zijn dierencrew op rooftocht en deel in hun rijkdommen in een van de populairste slotgames van ELK. Verzamel sleutels om 10 gratis spins te winnen, verzamel vervolgens extra sleutels voor extra Wild Features. Drie sleutels op de linkerrol ontgrendelen Walking Wilds, die na elke spin één rol naar rechts opschuiven. Drie sleutels op de middelste rol ontgrendelen Sticky Wilds, die blijven tot het einde van het bonusspel. Drie sleutels op de rechterrol ontgrendelen klimmende Wilds die bij elke spin één plaats omhoog gaan.

Lake

Archieven en ander nieuws