Ontdek onze populairste zaalgames voor Golden Easter!

27.04.2021

De zaalgames van Golden Palace kan je zowel in onze zalen als online spelen. Je kan je vaardigheden eest online aanscherpen en ze nadien in het openbaar tonen. Of je kan je succesvolle sessies in jouw zaal opnieuw beleven bij je thuis.

Om je kennis te laten maken met deze zaalgames, die je zowel in onze Golden Palace Casino's als op goldenpalace.be vindt, hebben we ze opgenomen in onze Golden Easter-promotie. Ontdek hieronder onze populairste keuzes, speel ze allemaal voor in totaal € 100 en ontvang 400 extra Golden Points!

Always Hot Cubes

Van de graphics tot aan de geluidseffecten, Always Hot Cubes van de populaire spelprovider Greentube geeft je meteen dat authentieke gevoel van een zaalervaring. Met slechts 9 symbolen en 5 betaallijnen is de gameplay van deze dice slotgame zowel toegankelijk, snel als leuk. Samen met het nostalgische gevoel maken al die elementen van deze game een echt juweeltje.

Voor spelers die wat meer diepgang aan hun gameplay willen toevoegen, biedt Always Hot Cubes ook een gamble feature, eigenlijk is het een dubbel of niets-feature. Kies echter zorgvuldig als je van deze functie gebruik maakt. Omdat alle winsten minimaal 8 keer je totale inzet uitbetalen, staat er immers heel wat op het spel!

Always Hot Cubes
Royal Wheel

Royal Wheel

Dankzij een snelle en toch vrij diepgaande strategische gameplay staat Royal Wheel al lang bovenaan onze lijst van populairste games. Het doel van Royal Wheel is eenvoudig: creëer rijen met identieke symbolen en scoor zo punten die op hun beurt geldprijzen uitbetalen.

Je zal al snel merken dat Royal Wheel misschien gemakkelijk aan te leren is, maar het echt onder de knie krijgen kost wat meer moeite. Hogere punten leveren je grotere prijzen op, maar de symbolen die meer punten opleveren zijn ook zeldzamer. Kies je voor een veilige, bescheiden uitbetaling of neem je grotere risico's voor de meest lucratieve winsten?

Book of Ra Dice

Book of Ra Dice is de perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar een game met een meer diepgaande gameplay, maar die toch een perfecte zaalbeleving biedt. Met 10 betaallijnen biedt deze game dubbel zoveel lijnen als de meeste andere klassieke zaalgames van dit genre, maar toch behoudt je een goed overzicht op alle actie.

De game bevat ook een lucratief bonusspel, dat niet alleen 10 gratis spins biedt als je het activeert, maar ook een uitbreidend symbool ontgrendelt. Dit symbool breidt zich uit over alle posities op de rol waarop het verschijnt indien dit extra winnende combinaties kan opleveren. Als extra bonus gebeurt dat alleen NADAT je je gewone winst al ontvangen hebt.

Book of Ra Dice

Archieven en ander nieuws