Ontdek Parthenon: Quest of Immortality, de gloednieuwe game van NetEnt!

03.06.2021

Parthenon: Quest for Immortality is de gloednieuwe opvolger van Pyramid, de populaire game van NetEnt uit 2015 met Egyptisch thema. Ben jij een van de spelers die onsterfelijk wordt dankzij het indrukwekkende winstpotentieel dat deze game te bieden heeft?

Hoewel 6 jaar een lange tijd is in de casinowereld, houdt Pyramid ook nu nog prima stand. Maar Parthenon doet er meer dan een schepje bovenop, en dan hebben we het niet alleen over de adembenemende graphics. Spelers die in hun zoektocht naar hun plaatsje tussen de Olympiërs voldoende moed kunnen bijeenrapen om het op te nemen tegen de gemene Medusa, kunnen hier profiteren van enkele geweldige features!

Lawinesymbolen en nog meer

Parthenon: Quest for Immortality heeft lawinesymbolen, waarmee je meerdere winsten aaneen kunt rijgen. Symbolen die winnende lijnen vormen verdwijnen, waarna extra symbolen van boven naar beneden vallen en mogelijk nog meer winsten opleveren. Andere features zijn:

  • 10.000 winlijnen (hoger dan de 720 van Pyramid)
  • Nog meer wild generator-symbolen
  • Een maximale winnende vermenigvuldiger van x20 (hoger dan de al indrukwekkende x10 van Pyramid)
Parthenon Quest for Immortality

Wild Generatie Zone-Eigenschap

Telkens als je een winnende combinatie activeert met daarin een symbool van de bovenste rij, verandert dat symbool in een wild-symbool dat bijna alle symbolen in de game kan vervangen. De transformatie in een wild-symbool gebeurt voordat het lawine-effect in werking treedt, waardoor de kans op extra winst verdubbelt:

  • Als de transformatie in een wild-symbool extra winnende combinaties oplevert, worden deze deel van de lawine, waardoor nog meer nieuwe symbolen en winstmogelijkheden in het spelveld komen.
  • Als de transformatie je geen extra winsten oplevert, blijven de wild-symbolen tijdens de lawine(s) van die spin hangen. Ze kunnen dan nieuwe winnende combinaties vormen met elk van de nieuw ingebrachte symbolen.

Gratis spinbonus met een progressieve vermenigvuldiger

De gratis bonusfeature van Parthenon treedt in werking als er eender waar op de rollen minstens 3 gratis spinsymbolen verschijnen. 3 gratis spinsymbolen leveren 8 gratis spins op, elk extra gratis spinsymbool levert nog eens 4 extra gratis spins op. Tijdens de bonusfeature worden verschillende extra lucratieve features actief:

  • Elke keer dat een symbool in een wild verandert, verhoogt dit de winstvermenigvuldiger met 1 (tot een maximum van 20).
  • Voor elke 3 scattersymbolen die tijdens de bonusfeature verschijnen, ontvang je 2 extra gratis spins.
  • De winstvermenigvuldiger blijft actief tijdens de hele duur van de gratis spinbonus!

Zoals je ziet heeft de nieuwste game van NetEnt veel te bieden op je zoektocht naar onsterfelijkheid. Blijft enkel nog de vraag: durf jij de uitdaging aan?


Archieven en ander nieuws