Ontvang €230 met een inzet van slechts €10 op de NBA play-offs!

18.04.2019

Vrijdag om 4.30 uur in de ochtend wordt Game 3 van de reeks tussen de LA Clippers en de Golden State Warriors gespeeld in de Staples Arena. Om 3 uur ontvangen de San Antonio Spurs de Denver Nuggets in het AT&T Center.

Hoe reageren de Warriors op hun onverwachte verlies in Game 2?

Maandag haalden de Los Angeles Clippers (@4.30) een achterstand van 31 punten op en overweldigden ze de Golden State Warriors (@1.24) met 135-131. Beide ploegen staan in hun play-offreeks in de eerste ronde gelijk met elk een wedstrijd. De top-seeded Warriors begonnen het naseizoen opnieuw als grote favoriet voor de finale, maar in de NBA is alles mogelijk. The Warriors wonnen drie van hun vier reguliere seizoenswedstrijden tegen de Clippers, en met spelers als Kevin Durant, Steph Curry en Draymond Green zijn ze zeker uit op revanche in Game 3.

  • In Game 2 maakten de Clippers de grootste comeback in de geschiedenis van de NBA play-offs.
  • Steph Curry heeft nu de meeste 3-punters in de geschiedenis van het naseizoen...

Je kunt nog altijd kiezen voor 'Correcte reeksscore: 4:1' @2.05 met de Warriors die bewijzen wat ze waard zijn!

Winnen de Spurs tegen de veelbelovende Nuggets?

Na in de reeks 1-0 op achterstand te zijn gekomen, toonde het nummer 2 Denver Nuggets (@2.09) zijn handelsmerk door tegen het nummer 7 San Antonio Spurs (@1.78) terug te komen en Game 2 te winnen met 114-105. Jamal Murray kwam de Nuggets te hulp door 21 punten te scoren in het vierde kwart en zijn team zo bijna eigenhandig naar een grote comebackoverwinning te leiden. San Antonio is dan wel pas zevende geëindigd in de Western Conference, maar is door zijn uitgebreide play-offervaring misschien wel favoriet tegen de Nuggets, die alle verwachtingen hebben overtroffen na een seizoen met 54 overwinningen?

  • De Spurs en de Nuggets staan in hun seizoensreeks op 2-2. Elk team won zijn twee thuiswedstrijden.
  • De Nuggets maakten in de play-offs tegen San Antonio een einde aan een reeks van zeven verlieswedstrijden thuis.

In Game 3 kan je hier kiezen voor 'Totalen Over: 213,5' @2.02!

Weekendmultibet: de NBA play-offs bieden tal van spannende wedstrijden waarin 's werelds beste atleten strijden in vier ronden, die worden gespeeld in een best-of-seven-concept. Hier vind je een interessante multibet van 3 wedstrijden waarmee je 23 keer je inzet terugkrijgt. Winst voor Philadelphia 76ers met 4-1 (tegen Brooklyn Nets), voor Golden State Warriors met 4-1 (tegen LA Clippers) en voor Denver Nuggets met 4-3 (tegen San Antonio Spurs) geven je €230 terug op een inzet van €10!

 

Archieven en ander nieuws