Ontvang meer dan €133 met een multi-bet van €10 op de Jupiler Pro League!

04.04.2019

We hebben in PO1 dit weekend twee grote wedstrijden: zaterdag om 20.30 uur KRC Genk tegen KAA Gent en zondag om 18 uur Anderlecht tegen Antwerp. In P02 is vooral de wedstrijd tussen STVV en Westerlo op zondag om 18.00 uur de moeite waard!

Grote test voor titelkandidaat KRC Genk tegen de Buffalo’s!

KRC Genk (@1.68) zal op revanche uit zijn voor de nederlaag op Antwerp wanneer het KAA Gent (@4.60) in de Luminus Arena ontvangt. De Israëli Lior Refaelov scoorde in de vierde minuut met een vrije trap en bezorgde de Great Old zo de overwinning met 1-0. Tegelijk krijgt Club Brugge zo de mogelijkheid om de kloof bovenaan het klassement te verkleinen. De Buffalo’s verloren hun eerste wedstrijd tegen Club Brugge met een teleurstellende 3-0, waardoor ze op de zesde plaats blijven hangen op 10 punten van hun aanstaande tegenstander. Elke wedstrijd is belangrijk in deze fase van het seizoen en Genk kan zich niet veroorloven om nog meer punten te laten vallen als ze zijn eerste Belgische titel sinds 2011 wil behalen...

Mooie waarde beschikbaar op 'KRC Genk wint zonder tegendoelpunt: ja' @3.25! 

Paarswit moet winnen tegen Antwerpen!

Een andere opvallende wedstrijd is RSC Anderlecht (@1.88) tegen Antwerp (@4.10). Beide ploegen zijn in de race voor een Europese plaats. Antwerp won na drie opeenvolgende keren verlies eindelijk van KRC Genk in de competitie. Het zal interessant zijn om te zien hoe thuisploeg Anderlecht presteert na zijn midweekwedstrijd tegen rivaal Club Brugge. Zal de ploeg genoeg hersteld zijn om hier een resultaat te behalen of smeert Antwerp haar een nederlaag aan?

Boost een multibet met 'Beide teams scoren: ja' @1.76!

STVV op koers voor perfecte start in PO2!

STVV (@2,14) startte de eerste speeldag perfect met een indrukwekkende thuisoverwinning tegen Charleroi met 3-1. Doelpunten van De Sart, Ceballos en Sylla volstonden om de Kanaries aan de top van Groep A te brengen. Tegenstander Westerlo (@3.35) speelde in zijn eerste wedstrijd 1-1 gelijk tegen Beerschot-Wilrijk. Ondanks het feit dat STVV net naast play-off 1 greep, zal de ploeg vertrouwen hebben dat ze nu de te kloppen ploeg zijn voor een plaats in de Europa League!

Vermenigvuldig hier je inzet 3,9 keer met 'STVV & beide teams scoren: Ja'!
 
Weekendmultibet: we sluiten af met een verleidelijke accumulator van 3 wedstrijden op de play-offs in België. Winst voor KRC Genk (tegen Gent), STVV (tegen Westerlo) en een gelijkspel in Union St.-Gillis tegen Waasland-Beveren biedt hier een aantrekkelijke weddenschapswaarde @13.30!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx