Ontvang meer dan €140 met een inzet van €10 op de laatste speeldag van de JPL!

17.05.2018

Zondag om 18 uur neemt kampioen Club Brugge het op tegen KAA Gent, Sporting Charleroi en Standard Luik ontmoeten elkaar in de laatste Waalse Derby en Anderlecht neemt het in het Constant Vanden Stock Stadion op tegen Genk!

Kan Club Brugge het seizoen afsluiten met een overwinning in het Jan Breydel Stadion?

Club Brugge werd voor de tweede keer in drie jaar Belgisch kampioen na een controversiële gelijkmaker die de wedstrijd vorige zondag tegen eerste uitdager Standard Luik op 1-1 deed eindigen. Standard deed het fantastisch en veranderde van outsider tot titelkandidaat, maar slaagde er uiteindelijk niet in om de cruciale thuiswedstrijd tegen Brugge te winnen. De spelers van Ivan Leko gaan de laatste wedstrijd in met 46 punten, vier meer dan Standard en zes meer dan Anderlecht. Met de titel komt Brugge automatisch in aanmerking voor de groepsfase van de UEFA Champions League van volgend jaar. Dit is de 15de kampioenstitel van Brugge. Misschien gunt de landskampioen enkele belangrijke spelers rust en geeft het jonge spelers een kans in de laatste wedstrijd tegen KAA Gent. De Buffalo’s zijn op dit moment gekwalificeerd voor de Europa League, maar zullen een overwinning nodig hebben om een vierde plaats te garanderen en concurrent Genk een plaats in de competitie van volgend jaar te ontzeggen.

Vermenigvuldig hier je winst 4,33 keer met ‘Resultaat bij rust: Gelijkspel/Eindstand: Club Brugge'!

Bereid je voor op veel spektakel tussen de oude rivalen in de Waalse derby!

De wedstrijd tussen de oude rivalen Sporting Charleroi en Standard Luik in het Stade du Pays de Charleroi is een fantastische derby om het mee seizoen af te sluiten. Standard staat gaat zijn laatste wedstrijd in met vier punten van kampioen Brugge, maar ligt wel op koers voor de tweede plaats met kwalificatie in de voorrondes van de Champions League volgend jaar, aangezien Anderlecht verloor van Gent met 1-0. Na een uitstekend regulier seizoen werd Charleroi derde, maar het ziet er nu naar uit dat de Zebra's volgend jaar het Europese voetbal zullen missen. Zij hebben een overwinning op Standard nodig en moeten hopen op verlies van Genk in Anderlecht om nog enige kans te maken. Wie denk jij dat de altijd pittige Waalse derby zal winnen?

Ontvang meer dan €50 met een inzet van €10 op een gelijkspel met ‘Correcte Score: 1-1'!

Wie plaatst zich voor de laatste Europese plaats?

KAA Gent en KRC Genk strijden voor een vierde plaats en het bijbehorende ticket voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. Genk weet dat het moet winnen op Anderlecht en moet bovendien hopen dat Gent niet hetzelfde doet tegen Club Brugge!

Mooie waarde op 'Anderlecht & Totalen Over 1,5' @2,10 hier!
 
Weekendmultibet: als je de drie wedstrijden wilt combineren in een multibet, dan hebben we een interessant voorstel. Winst voor Brugge (@2,24), Anderlecht (@1,92) en een gelijkspel tussen Charleroi en Standard (@3,33) zetten je inzet van €10 om in een ontvangst van €143! Een mooie manier om alweer een geweldig voetbalseizoen af te ronden in België!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx