Ontvang meer dan €164 met een inzet van €10 op onze aanlokkelijke weekend multibet!

09.08.2018

Zondag om 20.30 uur speelt Bayern München in de DFL-Supercup tegen Eintracht Frankfurt, waarna Barcelona het in de Supercopa de España opneemt tegen Sevilla!

Sevilla en Barcelona ontmoeten elkaar in de eerste wedstrijd van het seizoen in Spanje!

Dit jaar neemt Barcelona (@1,55), kampioen van La Liga en recordhouder in de Spaanse Supercup, het op tegen Sevilla (@5,50), dat vorig seizoen de Copa Del Rey verloor. Voor het eerst wordt de finale over één wedstrijd gespeeld, die dit jaar in Marokko plaatsvindt. Het is het vermelden waard dat Barça de drie toegewezen niet-EU-plaatsen in zijn selectie voor de Spaanse Supercup overschrijdt. Dat betekent dat Barça-coach Ernesto Valverde voor drie plaatsen uit vier spelers zal moeten kiezen: Philippe Coutinho, die al bij de club was, en de nieuwe spelers Arthur, Malcom en Arturo Vidal. Barcelona is de grote favoriet voor winst in de Supercup dit jaar, nadat het Sevilla eerder al met 5-0 versloeg in de Copa Del Rey. Maar na de afgelopen drie jaar telkens de Spaanse Supercup te hebben gespeeld en deze slechts één keer te hebben gewonnen (weliswaar tegen Sevilla) zou het kunnen zijn dat de Supercup niet voor Barcelona is weggelegd.

Neemt Bayern wraak op bekerwinnaar Frankfurt?

De DFL-Supercup wordt gespeeld tussen Eintracht Frankfurt (@6,75), winnaar van de DFB-Pokal 2017-18, en Bayern München (@1,45), winnaar van de Bundesliga 2017-2018 en tweevoudig titelverdediger in de DFL-Supercup. De wedstrijd in de Commerzbank Arena is een heruitgave van de DFB-Cupfinale van mei laatst, waarin Frankfurt het in het Olympiastadion met 3-1 haalde van favoriet Bayern. Het wordt ook de eerste wedstrijd met inzet voor Adi Hütter en Niko Kovac aan het roer van hun nieuwe clubs. De in Kroatië geboren Kovac heeft zijn tactische vernuft in het verleden al bewezen, en als voormalig hoofdcoach van Frankfurt kan zijn kennis van de sterke en zwakke punten van die ploeg van cruciaal belang zijn om met succes thuis te komen. Met zeven doelpunten en 11 assists in de Bundesliga vorig seizoen zou de huurling van Real Madrid, James Rodriguez, opnieuw de speler van de wedstrijd kunnen zijn om het seizoen van Bayern succesvol van start te laten gaan.

Weekendmultibet: ontdek deze verleidelijke multibet op 5 wedstrijden, waarmee je €164 ontvangt met een inzet van €10. Winst voor Barcelona (tegen Sevilla), Bayern München (tegen Eintracht Frankfurt), STVV (tegen Sporting Lokeren), Anderlecht (tegen Sporting Charleroi) en Antwerp (tegen Royal Excel Moeskroen) bieden een geweldige waarde @16,43!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx