Ontvang meer dan € 169 met een multi-bet van € 10 op de Jupiler Pro League!

01.11.2018

We beginnen zaterdagavond om 18 uur met een uiterst aantrekkelijke wedstrijd tussen de twee topploegen van het klassement, KRC Genk en Club Brugge. Onze aandacht gaat daarna uit naar de belangrijke wedstrijd tussen Standard Luik en Antwerp, die zondag om 14.30 uur wordt gespeeld!

Maakt Genk zijn titelkandidatuur waar tegen Brugge?

De belangrijkste wedstrijd dit weekend in België is die tussen de twee ploegen aan de top van het klassement. Titelverdediger Club Brugge (@3,50) wacht een moeilijke trip naar de Luminus Arena waar het tegen KRC Genk (@2,00) speelt. Brugge gaat met hernieuwd vertrouwen deze confrontatie aan nadat het halfweg de week met 4-0 won van Oostende in het Jan Breydel stadion. Het was de eerste overwinning in zes wedstrijden voor de spelers van Ivan Leko, met onder meer twee doelpunten van spits Siebe Schrijvers. KRC zal tevreden kunnen terugkijken op zijn schitterende start van het seizoen, waarin het 12 wedstrijden ongeslagen bleef.
 
Een blik op de onderlinge wedstrijden tussen beide ploegen moet Genk nog extra vertrouwen geven, want in de laatste 7 competitiewedstrijden bleef het ongeslagen tegen de kampioen. Een overwinning voor de thuisploeg hier zou haar positie in het klassement nog verder versterken!

Verwacht je aan veel doelpunten en spektakel in de wedstrijd tussen Standard en Antwerp!

De andere interessante wedstrijd in België dit weekend is die tussen Standard Luik (@2,05) en Antwerp (@3,55) in het Stade Maurice Dufrasne. Standard is in eigen stadion ongeslagen. Het won er drie keer en speelde drie keer gelijk. Opgemerkt moet worden dat de ploeg met Antwerp een opponent over de vloer krijgt die het beste uitrecord heeft: vier overwinningen, een gelijkspel en één nederlaag. Beide teams zullen absoluut willen winnen om geen terrein te moeten prijsgeven tegenover de twee leiders bovenaan het klassement. Beide ploegen speelden vorig jaar tweemaal gelijk, waaronder een 1-1 waarbij Orlando Sa van Standard in de laatste minuut een penalty miste!

Weekend multi-bet: we eindigen vandaag met een aantrekkelijke accumulator van 4 wedstrijden in de hoogste afdeling van België. Winst voor Anderlecht (versus Waasland-Beveren), Gent (versus Kortrijk), Genk (versus Club Brugge) en een gelijkspel tussen Standard Luik - Antwerp biedt hier een mooie weddenschapswaarde @16,97!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx