Ontvang meer dan €173 met een multibet van €10 op de Jupiler Pro League!

29.11.2018

Zaterdag om 20.30 uur spelen met RAFC en STVV twee ploegen die het enigszins verrassend goed doen tegen elkaar voor hun plaats in de top 5. Zondag om 14.30 uur ontmoeten de oude rivalen Club Brugge en Standard Luik elkaar, waarna een niet te missen wedstrijd plaatsvindt tussen RSCA Anderlecht en leider KRC Genk om 18.00 uur!

RAFC (@1.65) tegen STVV (@5.25)

Twee ploegen die vrij onverwacht hoog staan in de JPL zijn Antwerp op de tweede plaats en het momenteel vijfde gerangschikte STVV. Deze zaterdag ontvangt die eerste zijn tegenstrever in het Bosuilstadion. De VAR (Video Assistant Referee) speelde een grote rol in het 0-0-gelijkspel van Antwerp uit tegen KAA Gent door drie doelpunten af te keuren en de thuisploeg in de laatste minuten een strafschop toe te kennen. Met het gelijkspel sprong The Great Old over Club Brugge naar de tweede plaats in het klassement: het staat nu drie punten achter leider KRC Genk. STVV boekte thuis een memorabele 4-2 overwinning tegen RSC Anderlecht, waarbij spelmaker Daichi Kamada zijn 9de competitiedoelpunt maakte in 12 wedstrijden. Met de grote clubs in België die dit seizoen regelmatig punten laten liggen, is dit misschien een kans voor een andere club om de titel binnen te halen?

Club Brugge (@1.75) tegen Standard Luik (@4.50)

Na vorig seizoen de competitie te hebben gewonnen met 12 punten voorsprong behaalde titelverdediger Club Brugge de voorbije weken minder goede uitslagen. Het won maar één op zeven wedstrijden in de competitie en staat derde met vier punten achterstand op leider KRC Genk. Een 1-3-thuisnederlaag thuis tegen Zulte-Waregem afgelopen weekend maakte de situatie voor de mannen van Ivan Leko nog erger. Ze staan tegenover Standard, dat na de 3-0 thuisoverwinning tegen Eupen vorig weekend nu op de 6e plaats staat. Hier is het vermelden waard dat beide partijen midweekwedstrijden achter de rug zullen hebben.

RSC Anderlecht (@3.15) tegen KRC Genk (@2.15)

Competitieleider Genk boekte zijn eerste competitienederlaag van het seizoen na een 1-2-thuisnederlaag tegen Cercle Brugge afgelopen weekend. Hoofdcoach Philippe Clement wil opnieuw goed presteren tegen RSC Anderlecht, dat op de vierde plaats staat. Paarswit verloor zijn laatste wedstrijd met 4-2 van STVV. Beide ploegen zullen tegen de speeldag dit weekend ook Europees aan de bak geweest zijn: Genk reist naar Zweden waar het Malmö treft, terwijl Anderlecht in eigen huis Spartak Trnava ontvangt. De Limburgers blijven ongeslagen in uitwedstrijden in de JPL, met vijf overwinningen en drie gelijke spelen in acht wedstrijden. Blijft het ook ongeslagen in het Constant Vanden Stock Stadion?

Weekendmultibet: we eindigen vandaag met een verleidelijke accumulator op 4 wedstrijden in de Belgische Premier League. Thuiswinst voor Zulte-Waregem (tegen KV Oostende), Club Brugge (tegen Standard Luik), RSC Anderlecht (tegen Genk) en KV Kortrijk (tegen Royal Moeskroen) biedt hier een aantrekkelijke weddenschapswaarde @17.36!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx