Ontvang meer dan € 196 met een inzet van € 10 via een multi-bet op de UEFA Nations League!

16.11.2018

Vrijdag om 20.45 uur is er de boeiende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, en ook Wales en Denemarken strijden vrijdag voor een topplaats. Met Italië en Portugal zaterdag om 20.45 uur nemen twee aan elkaar gewaagde ploegen het tegen elkaar op!

Divisie A, Groep 1: Nederland (@2,80) versus Frankrijk (@2,30)

Zoals de dingen er nu voor staan, kan Nederland nog altijd bovenaan eindigen mits winst tegen zowel de wereldkampioen als tegen Duitsland in zijn laatste wedstrijd van deze groep. Les Bleus daarentegen zijn met een gelijkspel verzekerd van de eerste plaats in de groep. Het team van Didier Deschamps zal daar met vertrouwen naar uitkijken, aangezien het al 15 wedstrijden ongeslagen is. De Nederlanders lijken na enkele teleurstellende campagnes opnieuw op te klimmen in het Europese voetbal. Oranje behaalde belangrijke overwinningen tegen Duitsland en in Portugal, en het speelde uit gelijk tegen Italië en België. De mannen van Ronald Koeman verloren slechts een van hun laatste acht wedstrijden. Frankrijk blijft echter de kwelduivel, want het smeerde de Nederlanders hun laatste twee officiële nederlagen aan.

Divisie A Groep 3: Italië (@2,15) versus Portugal (@3,35)

Na 1-0 verlies tegen Portugal in zijn eerste wedstrijd als trainer, behaalde Roberto Mancini een belangrijke 1-0 overwinning tegen Polen in Divisie A, Groep 3. Alleen winst tegen de Europees kampioen 2016 voldoet om de kwalificatiekansen ongeschonden te houden. Zelfs als het verliest in San Siro krijgt Portugal een tweede kans om als eerste te eindigen als het volgende week thuis wint tegen Polen. Verrassend genoeg kon de doorgaans sterke thuisploeg Italië al vijf wedstrijden in eigen huis niet meer winnen. Portugal moet het nog altijd doen zonder Cristiano Ronaldo, maar met drie overwinningen op drie lijkt het alsof de ploeg het steeds beter kan stellen zonder haar topscoorder aller tijden. Als Italië wint, kan Portugal toch nog eerste worden mits winst thuis dinsdag tegen Polen, dat al uitgeschakeld is na slechts één punt in drie wedstrijden.

Divisie B, Groep 4: Wales (@2,60) versus Denemarken (@2,80)

In Divisie B strijden Wales en Denemarken voor de eerste plaats en kwalificatie voor de Nations League play-offs van volgend jaar. Het is alles of niets in Cardiff, met als inzet de kwalificatie voor wie het haalt. Denemarken speelde nog maar twee keer in deze competitie, is ongeslagen en kreeg nog geen doelpunt tegen. Als de Denen, die al 23 wedstrijden ongeslagen zijn, hier gelijk spelen, dan volstaat winst maandag tegen Ierland om zich te kwalificeren. Ze rekenen daarvoor op de creativiteit van spelmaker Christian Eriksen, die 15 keer scoorde in zijn voorbije 20 interlands, waaronder twee doelpunten in de heenwedstrijd. De Welshmen van Ryan Giggs zullen vertrouwen putten met de aanwezigheid van Gareth Bale & Aaron Ramsey, die de 1-0 overwinning tegen Ierland moesten missen wegens blessures.

Weekend multi-bet: we eindigen met een aantrekkelijke accumulator van 4 wedstrijden op de UEFA Nations League. Thuiswinst voor Griekenland (versus Finland), Oostenrijk (versus Bosnië & Herzegovina), Turkije (versus Zweden) en Slovakije (versus Oekraïne) biedt een aantrekkelijke waarde @19,68!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx