Ontvang meer dan €222 met een multibet van €10 op de bekerfinale!

15.05.2019

Woensdag om 20.45 uur kan Atalanta in het Stadio Olimpico tegen SS Lazio zijn tweede bekerwinst ooit halen. Watford kan zaterdag om 18.00 proberen voor de verrassing te zorgen tegen de pas gekroonde kampioen van de Premier League, Manchester City.

Bekroont Atalanta een geweldig seizoen met bekerwinst in de Coppa Italia?

SS Lazio (@2.65) hoopt woensdag in het Stadio Olimpico in Rome tegen Atalanta (@2.70) een einde te stellen aan twee verloren bekerfinales. Atalanta won in de halve finale met 5-4 van Fiorentina, terwijl Lazio – al zes keer bekerwinnaar - AC Milan versloeg en zo de finale bereikte. Het is de moeite waard om te onthouden dat Atalanta het in de competitie dit seizoen tweemaal beter deed dan zijn rivaal uit Rome - het won thuis in december met 1-0 - en ook zijn vijf laatste wedstrijden over alle competities wist het te winnen, daar waar Lazio zijn laatste twee thuiswedstrijden verloor. De vlot scorende Duvan Zapata was bepalend, met 18 doelpunten en 11 assists in alle competities en kan in Rome het verschil maken…

Behaalt Manchester City op Wembley de treble in Engeland?

Met de EFL Cup en de kampioenstitel in de Premier League al op zak kan Manchester City (@1.23) proberen een indrukwekkende binnenlandse treble te behalen wanneer het zaterdagavond op Wembley de FA Cup-finale tegen Watford (@13.00) afwerkt. De ploeg van Pep Guardiola bereikte de finale na 1-0-winst tegen Brighton & Hove Albion, terwijl Watford het in de verlengingen haalde van Wolverhampton. De Hornets kenden een teleurstellend competitie-einde. De ploeg van Javi Garcia verloor drie keer op rij en eindigde slechts 11e, maar bij winst hier mag de ploeg wel naar de Europa League. Jose Holebas van Watford mag de bekerfinale spelen nadat zijn rode kaart tegen West Ham ongedaan werd gemaakt.

Weekendmultibet: als je op zoek bent naar een aantrekkelijke dubbele inzet op de twee grote bekerfinales van dit weekend, dan kan je de volgende multibet overwegen. Een inzet op 'Rust/einduitslag: gelijk/Manchester City’ (tegen Watford) en ‘Resultaat bij rust/Einduitslag: Gelijk/Atalanta' (tegen SS Lazio) biedt een enorme waarde @22.20!

Archieven en ander nieuws