Onze Ambassadeur Tom Boon is Brusselaar van het jaar 2016 in sport!

23.02.2017

Tom Boon hoeft amper nog voorgesteld te worden nadat hij en zijn mede-Rode Leeuwen hockey op de kaart zetten in België. De nationale hockeyploeg wist indruk te maken en vriend en vijand te overtuigen met een heldhaftige zegetocht op de Olympische Spelen van 2016, waar de Leeuwen een zilveren medaille behaalden na een thriller tegen Argentinië.

Naast zijn success met de Rode Leeuwen heeft Tom ook een heel belonende nationale carrière bij zijn huidige club Racing Brussel, waarmee hij twee seizoenen op rij Belgisch kampioen indoor hockey speelde: 2015-2016 en 2016-2017. En als een van de rijzende sterren in het internationale hockey figureert hij vaak in lijsten van de beste hedendaagse hockeyspelers.

Dit alles ging niet onopgemerkt voorbij in zijn thuishaven Brussel. Een persjury bestaande uit de redacties van Le Soir, Viva Bruxelles, Vlan en BX1 verkozen hem boven waardige medegenomineerden zoals Olivia Borlée of Romelu Lukaku. Het spreekt voor zich dat goldenpalace.be heel trots is op zijn ambassadeur. Gefeliciteerd met de titel van Brusselaar van het jaar 2016 in de categorie sport, Tom!

Hockey is niet de enige sport waarin Tom uitblinkt: hij heeft ook een heel scherp inzicht in voetbal! Als ambassadeur voor goldenpalace.be deelt hij graag zijn snelle inzichten mee op een selectie van weekendaffiches. Je kan er alles over lezen op onze ambassadeurspagina!

Archieven en ander nieuws