Opmerkelijke voetbalweddenschappen: Vinch wint zijn inzet meer dan 400 keer terug, en nog meer!

12.08.2020

Nu naast de Champions League en Europa League ook de Belgische Pro League weer beschikbaar is voor aantrekkelijke weddenschappen, kunnen onze wedders opnieuw genieten van een geweldig aanbod aan voetbalweddenschappen. Heel wat spelers hebben de afgelopen dagen mooie winsten gemaakt, de ene al opmerkelijker dan de andere. Laten we eens kijken naar enkele van deze opvallende weddenschappen en de kansen die onze wedders wisten te verslaan. Eén speler, Vinch, won zelfs meer dan 400 keer zijn lage inzet terug! Ontdek hoe onze beste wedders hun successen behaalden en word met deze kennis onze volgende winnaar op goldenpalace.be!

Weddenschappen op de JPL en Europees voetbal leveren 15 en 20 keer hun inzet terug!

De JPL, de hoogste klasse in het Belgische voetbal, is afgelopen weekend opnieuw begonnen. Onze slimste wedders zagen al snel de hoge noteringen die vorig weekend beschikbaar waren, want ze plaatsten enkele risicovolle weddenschappen. Onze speler tempetes, bijvoorbeeld, combineerde weddenschappen op een gelijkspel in OH Leuven - KAS Eupen en winst voor JPL-nieuwkomer Beerschot tegen KV Oostende met een inzet op winst voor Inter Milaan tegen Bayer Leverkusen. Na afloop had onze speler €221,84 winst gemaakt met een inzet van €10,85.

Even opmerkelijk was de weddenschap van fmoonen. Deze weddenschap omvatte dezelfde selecties, aangevuld met een gelijkspel in Manchester United - Kopenhagen @1,82. Deze notering die inging tegen winst voor het sterkere team tijdens de gewone speeltijd bleek succesvol, want Kopenhagen toonde zich een moeilijke tegenstander. Een strafschop van Bruno Fernandes in extra tijd verloste de Red Devils uiteindelijk, maar deze weddenschap tegen gemakkelijke winst voor de grootmacht uit de Premier League werd beloond met bijna €60 op een inzet van €4. Slimme zet, fmoonen!

'Rust/eindstand: KV Mechelen/KV Mechelen'
uit tegen Royal Excel Moeskroen
is een scherpe waarde @3.65!

Risicovol wedden: ruim €500 met een inzet van €5 en meer dan €400 met een inzet van €1!

De meest risicovolle inzetten vorig weekend kwamen op naam van twee spelers. Eerst was er luffy88 die in de Champions League een dubbele weddenschap plaatste op Barcelona - SSC Napoli en Bayern München - Chelsea, waarbij voor elke selectie dezelfde optie werd gekozen: 'Eerste helft - team 1 wint en beide scoren', met als hoge noteringen @12 en @9. Het risico loonde, want de voorspelling bleek uit te komen. Het leverde luffy88 met een lage inzet van €5 de mooie som van €550,80 op. Mooi gedaan, vind je niet?

Het beste hebben we natuurlijk voor het laatst bewaard. Kijk eens wat onze speler Vinch voor elkaar wist te krijgen! Deze wedder plaatste maar €1 op een echt gewaagde 12-voudige multibet. Daarin zaten vriendschappelijke interlands, gekoppeld aan een mix op kleinere Europese competities zoals de Vysshaya Liga in Wit-Rusland en de Kansallinnen Liiga in Finland. De keuze voor minder bekende competities in Europa wierp zijn vruchten af, want alle 12 voorspellingen waren juist. Na afloop bleek Vinch met een inzet van €1 maar liefst €427,28 te hebben gewonnen. Geweldig!

Come on you Reds:
boost je weekendbet
met winst voor RAFC @1.80!

Nu is het aan jou!

Bij goldenpalace.be zit je goed voor al je weddenschappen deze zomer! Al je favoriete wedstrijden zijn aanwezig: de Belgische JPL, de spannende eindrace in de Champions League en Europa League en andere nationale competities die eraan staan te komen. Hou je niet zo van voetbal? Gebruik dan je kennis van basketbal, tennis, Formule 1, Esport of nog vele andere om geld te verdienen. Kom nu naar ons Kingdom of Fun en toon onze gemeenschap hoe goed jouw sportkennis is!


Archieven en ander nieuws