Opnieuw duizenden euro’s winst op Infinity Dice

22.03.2021

Als we het hebben over winsten op dice games, kunnen we niet om Infinity Dice heen. Het is zonder twijfel onze populairste dice game en de favoriete bestemming voor spelers op zoek naar een entertainende manier om veel geld te verdienen. De laatste paar weken vormden daarop geen uitzondering!

Infinity Dice was opnieuw het decor van duizenden euro’s winst voor onze meest succesvolle spelers. Vraag het aan de winnaars zelf en zij zullen je vertellen dat Infinity Dice echt is waar het om draait! Laat je inspireren door hun verhalen en ga nu voor jouw eigen grote winst. Slaag jij erin grotere winsten te behalen dan onze succesvolle winnaars?

camboy82: €7.750

Onze eerste succesvolle liefhebber van Infinity Dice in deze review is camboy82. Tijdens zijn speelsessies op woensdag 10 maart had hij het geluk van zijn leven. Verschillende winsten van honderden euro’s zorgden voor een grote betaaldag. Aan het einde van zijn succesvolle sessie had onze speler een zeer coole €7.750 netto bijeengehaald. Zo moet het!

Ben291285: €8.000

Dan komen we bij Ben291285. Ook deze speler vond zijn geluk op Infinity Dice en sloot zijn beste sessie op dinsdag 9 maart af met enkele duizenden extra op zijn goldenpalace.be spelersaccount. Ook voor hem waren de genereuze mystery games de sleutel tot het verdienen van een mooie som - €8.000 om precies te zijn. Goed gespeeld!

Wetteren: €15.500

Deze keer neemt onze Infinity Dice-speler Wetteren de eerste plaats in. Tijdens zijn meest succesvolle sessie op donderdag 11 maart speelde hij het grote bedrag van €15.500 bij elkaar, waarmee hij de concurrentie in stijl achter zich laat. Is het een wonder dat hij zijn ongelooflijke succes te danken heeft aan de mystery games van deze game?

Hoe zit het met jou?

Elke keer als we onze winnaars op Infinity Dice bekijken, zien we nieuwe namen op de lijst verschijnen. Deze keer was het geluk weggelegd voor camboy82, Ben291285 en Wetteren. De volgende keer zou het wel eens jouw beurt kunnen zijn! Je kan binnen enkele minuten registreren en storten, des te sneller ben je klaar om hier te winnen!

Infinity Dice

Archieven en ander nieuws