Opnieuw een sterke toevoeging: 7 diceslotspellen van OGS!

16.10.2017

In onze nooit aflatende pogingen om de leukste casinospellen te bieden, hebben we alweer enkele nieuwe parels toegevoegd aan onze brede selectie van spellen. Pas daags nadat we een reeks Beefee-spellen toevoegden, komen we terug met nog eens 7 van de beste spellen op de markt. Laten we eens kijken naar de nieuwe diceslotspellen!

Ten eerste hebben we Jack’s Beanstalk. Dit spel, gebaseerd op het sprookje van de man die een gigantische bonenstaak beklom en hoog in de wolken de rijkdom van een reus vond, biedt hemelse beloningen, zoals een kies-mij-bonus en een upwildfunctie.

In A Dragon’s Story ontmoeten we een draak die in het hele land gevreesd wordt! Er is niets om bang van te zijn, integendeel: deze draak deelt met plezier zijn rijkdom. Die rijkdom is in dit spel te vinden in de 10 gratis spellen met verdubbelde winsten.

Cash Stampede is een diceslotspel waarbij je geen winnende lijnen nodig hebt. In plaats hiervan betalen alle 243 mogelijke combinaties van identieke symbolen op aansluitende rollen uit. Daar komt nog bij dat er gratis spellen zijn waarbij de wilds vastgehouden worden voor nog betere kansen op een grote winst!

Als magie je spel is, dan zal je in de wolken zijn met een bezoek aan de Spin Sorceress. Dit diceslotspel heeft ook 243 manieren om te winnen in plaats van uitbetalingslijnen. Je kan hier een toverspreuk kiezen om de rollen te betoveren zodat de winsten met tot wel 50 vermenigvuldigd worden als ze een joker bevatten!

Starmania lijkt vrij eenvoudig, maar heeft een verrassing in petto. Dit is namelijk een van de weinige diceslotspellen die zowel uitbetalen voor elke combinatie van identieke symbolen van links naar rechts als van rechts naar links. Dan zijn er ook nog eens 10 gratis spellen te winnen, gewoon door 3 of meer scatters te krijgen.

Kijk uit voor de wilde kat in Wildcat Canyon, want hij is tot alles in staat! Dit spel zal vele spelers overtuigen met zijn gratis spellen. Er zijn tot 15 gratis beurten te spelen en als de wilde kat hierin verschijnt, dan wordt de rol vastgehouden en wordt er opnieuw gedraaid!

Wolfpack Pays, ten slotte, is een diceslotspel met een vrij uniek aspect: eender welke winst geeft een gratis beurt en hoe meer je wint, hoe meer wilds je zal ontvangen – gewoon 3 keer winnen op rij en je krijgt wilds op alle 5 rollen. Als je nog eens een winst behaalt, dan ontvang je gratis spellen.

Zo, welk van deze zal je nieuwe favoriete spel worden? Probeer ze nu uit! Als je nog niet geregistreerd bent, dan kan je ze zelfs gratis proberen, want nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus van €5. Eenmaal je vertrouwd bent met onze spellen, dankan je je voordeel doen met een bonus tot €500 voor je eerste storting! Geef gewoon de code GP500 in voor je je eerste storting doet, en we geven je tot 100% als bonusgeld bovenop je storting. Ga ervoor!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx